2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
مگه برده ش هسی!!! اوناکه حقوق بالا وبیمه بالا۱۵سال کارمیکنن هروقت دلش بخاد انصراف میده نمیره این چ ...

نه نقطه ضعف ندارم دستش. ولی اون با زبون آدمو رام می کنه. انقد زنگ می زنه و حرف می زنه که آدم خسته میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارشد ادبیات 

ماشالله ازشمابعیده اینجورحرفا

عزیزمن ی زن وشوهر۲۰سال باهم زندگی کردن دگه هیچی پنهون ندارن ولی یهو زنه میگه من نمیخام میخام برم خب طلاق میگیره میره باانکه چندین امضاتعهد داده ولی شما ک هیچ تعهدی ندادی تاهروقت خواس واسش سرویس بدی

ماشالله ازشمابعیده اینجورحرفا عزیزمن ی زن وشوهر۲۰سال باهم زندگی کردن دگه هیچی پنهون ندارن ولی یهو ز ...

مثلا حدود دو هفته پیش بهش گفتم نمیام دیگه. گفت نخیر نمیشه و خیلی نیرو دارم و اینا. بعد صبح زود زنگ زد بهم گفت کجایی. که مطمئن شه میام. 

مگه زمان برده داری ببخشید من آدم بی ادبی نیستم اما خیلی عوضی و بیشرف

مثلا حدود دو هفته پیش گفتم نمیام دیگه. گفت نخیر نیرو نیست باید بیایی و اینا. بعدش صبح زود زنگ زد گفت کجایی که مطمئن شه میام. 

مگه زمان برده داری ببخشید من آدم بی ادبی نیستم اما خیلی عوضی و بیشرف

مثلا چند وقت پیش بهش گفتم نمیام دیگه گفت نمیشه و نیرو نیست و اینا. بعد صبح زود بهم زنگ زد گفت کجایی. که مطمین شه میام. 

حقوقت رو گرفتی دیگه نرو

اووو حقوقش همیشه یه ماه عقب تره. همونم تیکه تیکه می ده. مثلا الان هنوز مهرمو نداده. هی می گه ندارم. بعدم الان کار واسم پیدا شده . نرم از دستم رفته 

اووو حقوقش همیشه یه ماه عقب تره. همونم تیکه تیکه می ده. مثلا الان هنوز مهرمو نداده. هی می گه ندارم. ...

در خواست دوستیم رو قبول کن بهت بگم چیکار کنی اینجا پست میزارن درهم میشه قصد بدی ندارم، میخوام راهنماییت کنم