2789
عنوان

بیقرارشم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 28 پست
چی؟ نمیدونم چی میگی ولی حس کردم طلسم شده

خیلیم با این دعا نویسا و فالگیرا میپره ها قبلا هم یکی دوبار ب شوخی تهدیدم کرد گفت باهام اوکی نشی دعا میگیرم واست   اما بعید میدونم واسش مهم باشه در این حد چون دختر دورش زیاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلیم با این دعا نویسا و فالگیرا میپره ها قبلا هم یکی دوبار ب شوخی تهدیدم کرد گفت باهام اوکی نشی دعا ...

وییی پس احتمالن برات گرفته

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
عزیزم بچه نیستم ادم عاقل و بالغیم ۲۶سالمه   خیلیم خوب میدونم که این ادم ارزش فکر کردن نداره ب ...

حس تله‌پاتی قوی‌ای نداری!☺️ خوش به حالت ، بابا دمت گرم که تو ۲۶ سالگی خودتو عاقل می‌دونی 👍👌 من که با هشت سال سن بیشتر فک می‌کنم هنوز هیچی حالیم نیست ☺️ البته خب خانوما زودتر عاقل میشن!☺️ ماها که تا ابد عقل تو کله‌مون نمیاد (البته این از نگاه شما خانوماستااا ☺️) خب پس تله‌پاتی نیس! کیکه!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
وییی پس احتمالن برات گرفته

چی بگم اخرین بارم خواستم بلاکش کنم باهاش دعوام شده بود گفت بلاک کنی نکنی فرقی نداره تهش مال خودمی گفتم منظورت چیه نگفت گفت حالا میبینی،گفتم همینجوری ی چی پرونده واسه خودش اما نمیدونم چرا انقد ذهنم درگیرش شده

خیلیم با این دعا نویسا و فالگیرا میپره ها قبلا هم یکی دوبار ب شوخی تهدیدم کرد گفت باهام اوکی نشی دعا ...

خب خودش با زبون بی زبونی بهت گفته دعا میگیره دیگه

ببین من یه خانم میشناسم ۳۰ هزار تومن میگیره تک‌نیت بهت میگه که دعا داری یا نه 

خودم همیشه ازش میگیرم آدم درستیه و الکی نمیگخه 

خواستی درخواست بده شمارشو بدم 

♻️کارما♻️
چی؟ نمیدونم چی میگی ولی حس کردم طلسم شده

آها شما کفتی اونو نمی‌دونم مگه منظورتون استارتر نبود؟☺️ نکنه اون طرفو گفتین؟☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
چی بگم اخرین بارم خواستم بلاکش کنم باهاش دعوام شده بود گفت بلاک کنی نکنی فرقی نداره تهش مال خودمی گف ...

طلسمه

حس تله‌پاتی قوی‌ای نداری!☺️ خوش به حالت ، بابا دمت گرم که تو ۲۶ سالگی خودتو عاقل می‌دونی 👍👌 من که ...

خیلی قوی تر از اون چیزیه ک فکرشو کنی توی کل فامیل و اشناها زبان زده این حسم 

آها شما کفتی اونو نمی‌دونم مگه منظورتون استارتر نبود؟☺️ نکنه اون طرفو گفتین؟☺️

منظورم استارتر بود عزیزم

چی بگم اخرین بارم خواستم بلاکش کنم باهاش دعوام شده بود گفت بلاک کنی نکنی فرقی نداره تهش مال خودمی گف ...

دعا و اینا همش دروغه سمتش نری 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خیلی قوی تر از اون چیزیه ک فکرشو کنی توی کل فامیل و اشناها زبان زده این حسم 

واقعاً ؟! میشه یه لحظه لطف کنی؟

منظورم استارتر بود عزیزم

ببخشید من گیج شدم!☺️ شما نوشتی من ۲۸ سالمه اونو نمی‌دونم! الان شما چه ربطی به استارتر دارین؟☺️ بخدا واقعا میگم گیج شدما ☺️

ببخشید من گیج شدم!☺️ شما نوشتی من ۲۸ سالمه اونو نمی‌دونم! الان شما چه ربطی به استارتر دارین؟☺️ بخدا ...

من هیچ ربطی ب استارتر ندارم گفتم من 18 سالمه 28 نیستم 18.. و استارترو نمیدونم چند سالشه بیخیال چیزه مهمی نبود