چرا تایپک بعد یک سال فهمیده متاهله ترکید داشتم میخوندم 😐😐
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
وا داشتم میخوندم ک یهو تعطیل شد خیلی کنجکاو شدم آخرش چی شد ب اونجاش رسیدم ک براش انگشتر خرید میشه ...
قرارشد بیان خواستگاریش.بعد گفت خانوادم قبول نمیکنن تنها اومد بیتا هم مادرش قبول نکرد اما خود بیتا گفت میخواد باهش از کنه صیغه کردن برای تولد بیتا ماشین خرید بیتا بهش شک میکنه که شبها کجا میره یه شب میره تعقیبش میکنه میبینه رفته تو یه خونه به حسین میگه ....دیگه ترکید
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
نمیدونم نی نی یار گفت منم توی خماریش موندم از نی نی یار شب هم میترسم اگه پنج بود میتونستم بازم اعترا ...
من خوندم تا اخرش
هیچی نداشت
باهمن ک چند ماه رندگی کردن تو ۱ خونه محضر محرمیت خوندن و عقد نامه موقت داشتن
واقعا داستان اموزنده ای بود
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
من فقط داستان و خوندم تموم ک شد دیگه صفحات و پیس نرفتم
رفتم کامنت تایپ کردم ک تعطیل شد
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما