2777
2789
عنوان

راه حلی دارین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست
منم قشنگ درکت میکنم  به خدا منم حتی وقتی همسرم سرکار بود  ازشون کمک نمی‌خواستم . با اتوب ...

چ خوب 

عزیزم تا دلت بخواد خوبی کردم و میکنم 

باز ،،،،،،

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
چ خوب  عزیزم تا دلت بخواد خوبی کردم و میکنم  باز ،،،،،،

به خدا که کلمه به کلمه ی حرفات رو میفهمم 

اما بهم اعتماد کن 

بذار آرامش بهت برگرده لذتش رو ببری . 

من همیشه میگم خدایا اگر به کسی خوبی کردم نفهمید یا به روی خودش نیاورد 

بجاش تو برام جبران کن که اون قشنگتره . 

باور کن همینطورم شده کیف کردم 💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا که کلمه به کلمه ی حرفات رو میفهمم  اما بهم اعتماد کن  بذار آرامش بهت برگرده لذتش ...

حتما امتحانش میکنم 

امیدوارم متقابلا باشه همه چی 

ممنونم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
ممنونم عزیزم لطف داری  اما من اشتباهم اینه ک هر دفعه میگم عیب نداره بزار بگن نفهمید و ،،،  ...

من که همسرم میگه هرکی هرچی گفت خودت جواب بده من ناراحت نمیشم به منم نیا بگو، یجورایی خودشم میکشه کنار ولی بازم اینکه اختیار میده خوبه

ولی بنظرم خودتو نزن به نفهمیدن اینجوری خودتو اذیت میکنی و اونا هم ادامه میدن، بزار بفهمن که میفهمی و بهت احترام بزارن، خودتم بی احترامی نکن با ادبانه جواب بده

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
من که همسرم میگه هرکی هرچی گفت خودت جواب بده من ناراحت نمیشم به منم نیا بگو، یجورایی خودشم میکشه کنا ...

اخه جالبش اینجاس ک من جوب بدم بعضی جاها همسرم ناراحت میشه 

اخه خانوادش کلا خط قرمزشه

اخه جالبش اینجاس ک من جوب بدم بعضی جاها همسرم ناراحت میشه  اخه خانوادش کلا خط قرمزشه

خب اشتباه میکنه اولویت اول همسره بعد خانواده

بعدم الان خانواده ی شما خودتون دوتا هستید و بچه تون، اونا میشن مرحله بعد

اینجوری که بوش میاد وابستگی دارن

میتونی توی اینستا پست هایی میاره مربوط به همین اولویت و اینا براش بفرستی بعدم بگی برا بهتر شدن زندگیمون میخوام اگاهیمون ببریم بالا

کلا هم جاهایی که میدونی شوهرت ناراحت نمیشه جوابشون بده، چون ناراحتی همسرت نباید باشه ناراحتی خودتم همینطور، هردو به یه اندازه

جواب دادنم همیشه با حرف نیس گاهی با اخمه گاهی کم محلی کردنه،  مناسب جو خودتون انتخاب کنید

خب اشتباه میکنه اولویت اول همسره بعد خانواده بعدم الان خانواده ی شما خودتون دوتا هستید و بچه تون، ا ...

بله عزیزم کاملا راس میگی 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

بله عزیزم کاملا راس میگی 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

قربونت امیدوارم بتونی بهترین راه حل انتخاب کنی و زندگی خوبی داشته باشی، یه نینی سالمم بدنیا بیاری🌹🌹