2777
2789
منم واقعا خسته شدم دیگه سینه خیز میکنه نمیشه هیچیو جلوش بزاری  ده ماه پسر شما چند ماهشه؟

زنده باشه عزیزم

وای پسر من انقدر تحرکش زیاده دارم دیوونه میشم

پسر من 8 ماه و 12 روزشه

از تو روروئک اویزون میشه میذارمش زمین به سرعت رفته از زیر میز میکشمش بیرون بغل میگیرمش یه ریز میچرخه تو‌بغلم 

اوفففف انقدر دستام درد میکنه خدا میدونه

پسر من توپو یاد گرفته اما فقط میگه پ پ 😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده باشه عزیزم وای پسر من انقدر تحرکش زیاده دارم دیوونه میشم پسر من 8 ماه و 12 روزشه از تو روروئ ...

ممنون فداتشم 

عزیزمم خدا ببخشش الهی 😂❤

کلمات دیگه ای جز این میگه؟

پسر من هفت ماهگی گف ماما

هشت ماهگی عمه

نه ماهگی بابا😂😂

الان باز ت ت میگه و دست میزنه🤦🏻‍♀️😂

ممنون فداتشم  عزیزمم خدا ببخشش الهی 😂❤ کلمات دیگه ای جز این میگه؟ پسر من هفت ماهگی گف ماما ...

ممنووون عزیزم همچنین

اره 

پسر من سه ماهگی گفت اب

چهارماهگی هم مامان و بابا و عمه .. 

الان توپ و میگه پ .. غذا میارم میگه به به ... بابا که مرتب میگه

وقتیم به مامان احتیاج داره ماماااان😅😅 در کل بیشتر میگه بابا ... بش میگم بگو مامان میگه بابا ... اما وقتی گریه میوفته اوووو ماماااان😂😂

ممنووون عزیزم همچنین اره  پسر من سه ماهگی گفت اب چهارماهگی هم مامان و بابا و عمه ..  ا ...

من قشنگگ درکت میکنم پسر منم ذوق میزنه میگه بابا

شیر خشک بخاد و خابش بیاد یا بغل مامان مامانه ک میگه میگم خوب خرم میکنی باز دست میزنه برام

خدا ببخششه الهی ماشاالله به هوشش زود بحرف اومده😂❤