2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 22 پست
واي مادر شوهر من و همچنين پدر شوهر منم همينظورين مرض دارن

اره تازه من تک عروس هم هستم مثلا جاری ندارم که با اون خوب باشن با من بد

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوبرن ديگه همشون به طرز عجيبي ديوانن

اره والا مادر شوهرم که خیلی خوب بود دوساله فوت کرده 

یه خواهرشوهر دارم بسیااار بدجنسه خیلی بهم بدی کرده با اینکه من خیلی احترام میذارم بهش 

کلا خانواده شوهرم دااااغونن

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
اره والا مادر شوهرم که خیلی خوب بود دوساله فوت کرده  یه خواهرشوهر دارم بسیااار بدجنسه خیلی بهم ...

عين مني پس … من كه كلافم ازشون شوهرمم سادع هميشه ميگه تو بزرگش ميكني

اصلا خوشالم كه نمياد ولي اينكه داره لج بازي ميكنه مرد گنده زورم گرفت يهو

اصلاااا خودت رو به خاطر ادمای بی فرهنگ و بی شعور ناراحت نکن اصلااااااا مهم نباشه بران

عين مني پس … من كه كلافم ازشون شوهرمم سادع هميشه ميگه تو بزرگش ميكني

ای بابا 🙁

اصلاااا خودت رو به خاطر ادمای بی فرهنگ و بی شعور ناراحت نکن اصلااااااا مهم نباشه بران

فدات بشم راست ميگي ولي دست خودم نيس من ادم نرمالي هستم بعضي وقتها فك ميكنم روانيم كردن از بس تحت فشار هستم خدا ازشون نگذره.. دخترشون رفت جدا شد باز ادم نشدن ذاتشون بده

فدات بشم راست ميگي ولي دست خودم نيس من ادم نرمالي هستم بعضي وقتها فك ميكنم روانيم كردن از بس تحت فشا ...

اره بعضی ها ذاتشون خرابه قربونت برم

منکه فقط خانواده شوهرمو سپردمشون به خدا 

ان شاءالله خدا خودش جواب اینجور ادمارو میده🥺