2777
2789
عنوان

گزارشکار من🍃❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست
عزیزم هیچکس موقع کنکور خودشو تو چشم نمی‌اندازد من به مامانم میگفتم به فامیل بگه من رفتم تفریح

وای منم همین مشکلو دارم منتها مامانم نمیگه اما زنعموم خبر دار شده همه جا جار میزنه به یکی از فامیلامون گفته اون دندون میخواد😑حالا اصلا من درمورد چیزی که میخوام به هیشکی هیچی نگفتما فقط داره اینطور میکنه اگه من قبول نشدم خراب شم جلو بقیع😑چی میشد این فامیلای سم از زندگیم پاک میشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشگال نداره گلم من خودم برای اینکه اسمترار داشته باشیم تاپیک میزنم🙂

نه آخه میاد میگه به ما چه نمیگه با خودش ‌که ممکنه تو روحیت تاثیر بزاره...

به این حرفای منفی توجه نکن گلم همینجوری تا روز کنکور پرانرژی بخون البته تعداد تستات کمه خیلی باید بیشترش کنی ایشالا بهترین رتبه میاری❤️🫂

.....

گلم تعداد تستات کمه  کمیت درسهات زیاده طول روز باعث افت کیفیت میشه  روزی ۴ تا درس خوبه

سلام

ممنون بابت نظرتون

من پشت کنکورم ولی خب همیشع ب برنامه میرسم

امروز مباحث جدید بود و بیشتر روی درسنامه کار شد

وای منم همین مشکلو دارم منتها مامانم نمیگه اما زنعموم خبر دار شده همه جا جار میزنه به یکی از فامیلام ...

نظرمن مخالف شماست🤭

مشاورم یه  مثال بامزه زد 

گفت تا حالا رفتی حرم مثلا بقیه از دور سه سلام میکنن میرن 

یه سریا دیدی میره ضریحو محکم میگیرن داد میزنن یا اماممممم خودت بهم فلان چیزیپ بدو و حاجتم براورده کن 

همچین دادو هوار میکنن امامه میگه بابا بزار بدمش بهش این همه داره فشار میاره به خودش

این شوخی بود توهین نباشه😅

بهم گفت اگه پزشکی میخوای عین موش کوچولو نگو شاید پزشکی داد بزن پزشکی میخوام هدفتو بلند بگو 

تا ذهنت باورش بشه که این هدف مهمه 

بقیه طعنه میزنن ؟

شاید 

اما همین امیدت میشه که بیشتر تلاش کنی 

یکی از موفق ترین ادم ها که الان اسمش یادم نیست یادمه گفت 

من هرکاری میکردم نمیتونستم ورزشو مستمر ادامه بدم 

عمش میخواستم شروع کنم اما کم می اوردم و میگفتم از شنبه

گفت یکبار از یکی خیلی متنفر بودم زنگ زدم گفتم  هی میخوام ورزشو شروع کنم گفت که اونم مسخرهم کرده 

هربار که می‌خواسته کم بیاره یاد طرف میافتاده😂

از بیان اهدافت نترس اصلا به نشدنش فکر هم نکن🌹

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

نظرمن مخالف شماست🤭 مشاورم یه  مثال بامزه زد  گفت تا حالا رفتی حرم مثلا بقیه از دور سه س ...

پیامت متحولم کرد 🤨یه جوری تو مغزم گنجید واقعا اینم هستا راس میگی اینطوری واقعا هدفمو باور میکنم و میجنگم براش خیلی مثال خوبی زدی ممنون ازت❤️❤️

اسی جونم شمام ناراحت نباش 

اگه گزارش دادن اینجا باعث مستمر خوندنت میشه 

باعث میشه که هربار خسته شدی بگی نه ادامه میدم تا شب تاپیکم پر بار باشه و  اخر همین تاپیک گزارشا به این فکر کنی اخرش تاپیک قبولی بزنی 

بیا بزن 

هرکی هم هرچی گفت 

تو بیشتر ادامه بده😆

نزار جلوی پیشرفتت بگیرن 

میگن حسود اینجاست 

کجاست این حسود 

اصلا چیکار میتونه بکنه 

کامنت منفی بزاره 

بزار بزاره 😝

برای رو کم کنی فردا دوبرابر تست بزن

اگه نمیتونن ببینن یکی داره برای عشقش هدفش تلاش میکنه 

روشون کم کن بیشتر بخون تاپیک با ساعت مطالعه و تست بالا بزن😁

کاری رو انجام بده که  بهت حس خوبی میده 

به ارزوهای قشنگت برسی عزیزم 🌹😍

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

پیامت متحولم کرد 🤨یه جوری تو مغزم گنجید واقعا اینم هستا راس میگی اینطوری واقعا هدفمو باور میکنم و م ...

چون تجربش کردم عزیزم

خوشحالم برات مفید بود 

به رویا های قشنگت برسی🌹😍

اسی جونم شمام ناراحت نباش  اگه گزارش دادن اینجا باعث مستمر خوندنت میشه  باعث میشه که هرب ...

سلام قشنگم😍

ممنون بابت حرفای قشنگتون😍😍

بله من ک امروز تلاشم دوبرابر شد

ولی اگه تاپیکای قبلیامو میدیدن،متوجه شدن من همش میزارم

مهم نیست در هر صورت ،اینکه آدم بتونه با ی پیام و حتی با فضای مجازی خودشو نشون بده و قلب دیگرانو بشکنه آدمو ناراحت میکنه🙂

ممنون گلم،من دیگ دیشب آخرین تاپیکم بود اینطور خودم اوکی ترم😌✌🏻