2777
2789

یکی از دوستام روی یکی از همکلاسیام کراش زده 

قد پسره 192

هیکلی نه ورزشکاری از این تو پر ها که استخون بندی بدنشون درشته 

گندمی مایل به سبزه روشن 

چشم و ابرو مشکی 

مدل مو شبیه آرمین 2fm که یه خط میندازه 

مغرور و با اعتماد به نفس 

چشم های درشت 

دست های کشیده 

تیپ هم رسمی و نیم رسمی مثلا جین با نیم بوت و ساعت و...

دندون هاش یکسری داشت می خندید سفید و صاف و یک دست نه از این لمینت و... طبیعی همیشه هم آدامس میجوه 

دماغ هم صاف 

و....

به نظر شما همچین پسری تنها میمونه من که بهش میگم از فکرش بیا بیرون تا وابسته نشی ، نظر شما چیه در ضمن الان اینجا نشسته که کامنت ها رو نشونش بدم 😁

اینو رو هوا زدن 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

اینجوری ک ت ازش تعریف کردی مشتاق شدم ببینمش😂😂😂

خیلی باید لارج باشه حق داره کراش زده دوستت😎😂

البته تاپیک های قبلت بی تاثیر نی!!! مطمعنم خودت کراش زدی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته ما علم غیب نداریم شایدم سینگل باشه 🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

داداش مثل خودش نداره؟؟

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

فداتشم این بایدم اعتماد به نفس داشته باشه 🥲 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
داداش مثل خودش نداره؟؟

وای😂😂😂😂

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
وای😂😂😂😂

بخدا🥲😂

اینو رو هوا زدن 

البته زیاد به دخترا محل نامیده یکسری کیفش را گذاشته بود داخل کلاس و بیرون وایساده بود دوست من رفت نشست بغلش بعد با استاد که اومد داخل کیفش را از اونجا برداشت رفت نشست جلو کلا آدم مغروری هست و البته درس خون

داداش مثل خودش نداره؟؟

یاد این افتادم ک ی طنزه میگ: پسره زنگ زده. ب دوستش میگ داداش دوس دخترم حالش بده میام دنبالت ببریمش دکتر میگ داداش دمت گرم بگو رفیقشم بیاره😂😂😂😂😂