2777
2789
روی وزنش هم اثر گذاشت؟ دختر من دکتر براش تجویز کرده

دختر من  خیلی  وزنش کم بود ۱۱  سالگی ۱۳۹ قدش  بود ووزنش ۲۶ فکر کنم   بعد شروع  هورمون  سه ماهی سه سانت قد میکشید  با  دو کیلو وزن    البته  دکتر هیچ  مکملی  به جز ویتامین دی نمیداد تا وزنش  زیاد نشه  ۱۴  سالگی  ۱۶۰  بود با ۴۳که هورمون رشد قطع کرد  

واااای خیلی کمه   حداقل باید قدش صد و بیست هفت وزنش هم بیست و پنج یا بیست  و شش کیلو ...

آرررره ...اصلا رشد نکرده🥲 اندازه یه بچه پنج سالست نه کلاس دومی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر کرده بودم با این ه‍ورمون رشد یه مقدار چاق هم بشه...آخه خیلی ضعیفه

اره  خیلی زود وزنش  هم خوب میشه  برا دختر من که  خیلی خوب جواب  داد اواخر دیگه  رژیم میگرفت  وباشگاه میرفا  تا وزنش  بالا نرا

نگران نباش یکم که بزرگتر بشه خوب میشه 

الانر فک کنم امپول ها خیلی گرون باشن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  
واقعا مشکلی پیش نمیاد؟ شما دخترتون قدش چقدر رشد کرد؟

من دختر ندارم عزیزدلم خودم تو بچپگی استفاده میکردم   نه قشنگم ولی زیاد بزنه عوارض داره و اینکه باید تحت نظر دکتر غددش باشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست  

اصلا نگران نباش  دختر منم  خیلی  ریز بود  این مدل بچه ها اغلب بلوغشون دیره   دختر من ۱۴  سالگی پریود شد  الان  ازخیلی  از هم کلاسیاش  که  چهارم  خیلی   قد بلند ودرشت  بودن بهتر شده   برا  دختر من   عوارضی نداشت    

نگران نباش یکم که بزرگتر بشه خوب میشه  الانر فک کنم امپول ها خیلی گرون باشن

آره سه تا قلم آمپولش شد ۱۶۰۰ ...این فقط واسه یه ماهشه

اصلا نگران نباش  دختر منم  خیلی  ریز بود  این مدل بچه ها اغلب بلوغشون دیره   ...

خدا روشکر که عوارض نداشته...واسه دختر منم دعا کنید...

اگه بیمه بلشی  تامین اجتماعی کم میشه  برا ما  قلمی ۱۱۰  میشد

واسه ما بیمه قبول نکرد متاسفانه...کارشکنی کردن...آخر شوهرم حرفش شد باهاشون...گفت اصلا نخواستم میرم آزاد میخرم

واسه ما بیمه قبول نکرد متاسفانه...کارشکنی کردن...آخر شوهرم حرفش شد باهاشون...گفت اصلا نخواستم ...

آزاد زیاد میشه  بزرگتر بشه  وزنش  بیشتر بشه  در ماه  بیشتر لازم داره  اگه  دکتر تایید کنه  بیمه راحت قبول میکرد البته شهر ما اینجوره

دختر من از ۱۱  تا ۱۴  هورمون رشد میزد خیلی  خوب قدش رشد کرد

من شش ماهه دارم برای پسرم میزنم، کی قد میکشه بنظرتون؟ طوری که به قد هم سن هاش برسه 

خدایا کمکم کن... خدایا فرزندم خوشبخت باشه همیشه

دختر من از ۱۱ تا ۱۴ هورمون رشد میزد خیلی خوب قدش رشد کرد

سلام ببخشید برای دخترتون عوارضی هم داشت؟

مثلا اینکا میگن دستها بزرگ بشه،استخوان صورت و فک یا ران و باسن؟؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.