2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 28 پست
میتونست زودتر پیام بده ن بعد دو روز

سلام

این پیامک یازیا چیه

پاشو برو دوتایی تون پیش مشاور تست شخصیت بدید اگر اوکی نداد ردش کن اگر اوکی داد برسونید به مرحله ازمایش خون و صیغه

شناخت که بیشتر شد یه روز عقد وعروسی و تمام

بهتر بود بخونی

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خداروشکر چون مشخصه هنوز به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیدید

دلم باهاش نبود بعد یه حرکتای کرد که اصلا خوشم نیومد مثلا گفت با خانوادم میانم خوب نیست مثلا مادرش یا میخاستیم بریم تو کافه خودش اول رفت تو یا اوندیم بیرون باز خودش اومد بیرون و این خیلی بهم برخورد احترام برام مهمه

فارغ التحصیل هاگوارتز

وای من حالم خیلی بده منم تو این شرایطم موقعیتش خوب بود ولی هنوز زنگ نزدن جواب بگیرن ازمون فکرکنم بخا ...

چند روزه اومدن خاستگاریت؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

دلم باهاش نبود بعد یه حرکتای کرد که اصلا خوشم نیومد مثلا گفت با خانوادم میانم خوب نیست مثلا مادرش یا ...

از این لحاظ بهت حق میدم این بر میگرده به شعور طرف

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چند روزه اومدن خاستگاریت؟

امروز دومین روزه

پنجشنبه همو دیدیم

حس میکنم دیگه اگه میخواستن زنگ بزنن تا امروز میزدن

جالبه پسره کلی سوال پرسید و از خودش گفت

ولی آخرش حس کردم بخاطر اون موضوع ممکنه...نظرت چیه؟

امروز دومین روزه پنجشنبه همو دیدیم حس میکنم دیگه اگه میخواستن زنگ بزنن تا امروز میزدن جالبه پسره ...

نگفتن شما خبر بدین؟؟ ممکنه منتظر خبر شما باشن

فارغ التحصیل هاگوارتز

نگفتن شما خبر بدین؟؟ ممکنه منتظر خبر شما باشن

نه هیچی نگفتن موقع خداحافظی هم مادرش کلی تعریف و تمجید کرد خود پسره با مامانم گرم خدافظی کرد ولی جالبه زنگ نزدن

کاش پسرا اگه بخاطر موضوعی نظرشون منفیه با رفتار نشون بدن

2824
2823
2791
2779
2792