2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 177 پست
من مستعد کشتنشون هم هستم حاضرم اعدام بشم ولی این جاهلا نباشن    

مثل خودمی 😂😂🤪منم حاضرم بکشمشون ولی جهان از دست این احمقا پاک بشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببین اینو امتحان کن من جواب گرفتم برنجو. بزار داخل فریز ۲۴ ساعت  بعد بیار بیرون یه لایه برنج ...

ممنون عزیزم 

همینکارو کردم

وااای اره عزیزم خیلیییییی    

سلام عزیزم خوبی اون تاپیک تعطیل شد 

نتونستم حرف بزنم 

دیدی طرف  چه سمی بوود فضول خانوم به همه کارداشت

سلام عزیزم خوبی اون تاپیک تعطیل شد  نتونستم حرف بزنم  دیدی طرف  چه سمی بوود فضول خا ...

سلام فدات شم اره خیلی تومخی بود اومدم یه پست بذارم دیدم قفل شده اصلا نتونستم تحمل کنم داشتم دیوونه میشدم  مشتی روانی چون با عقایدشون مخالفیم میخوان یه کاری کنن ما تعلیق بشیم

سلام فدات شم اره خیلی تومخی بود اومدم یه پست بذارم دیدم قفل شده اصلا نتونستم تحمل کنم داشتم دیوونه م ...

سلام قربونت برم خوبی؟ 

وای چ سمی بود اسید خالص  دلم میخواست بزنم لهش کنم 

خوب شد قفل شد وگرنه ماها تعلیق میشدیم😂😂

سلام قربونت برم خوبی؟  وای چ سمی بود اسید خالص  دلم میخواست بزنم لهش کنم  خوب شد قف ...

میدونی کاش اونو تعلیقش میکردن اخه یکی نیست بگه به توچه مربوط که کی چی میپوشه کی چی نمیپوشه واقعااااا منم هنوز دارم میخونم چند صفحه مونده حرفای این سم رو میبنم دلم میخواد لهش کنم کاش الان جلو چشمم بود  

میدونی کاش اونو تعلیقش میکردن اخه یکی نیست بگه به توچه مربوط که کی چی میپوشه کی چی نمیپوشه واقعااااا ...

وای مثل من دلم میخواد خفه اش کنم 

کاش تعلیق شه عقب مونده امل 

فضوله ول هم نمیکرد 

وای مثل من دلم میخواد خفه اش کنم  کاش تعلیق شه عقب مونده امل  فضوله ول هم نمیکرد

میگم بی شرف یه کاری کرد تاپیک تعطیل شد نتونستم هفت صفحش رو بخونم الان اسی رو تعلیق میکنن؟؟؟؟

بخاطر این عقده ایی دائم خانواده خانواده میکرد انگار ما از زیز بته عمل اومدیم