2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 177 پست
بهترین کار اینه ک اهمیت ندی میدونی امسال ملاک باهوش ترین فرد جهان چی شناخته شده؟ سازگاری ...

وای عزیزم چقد حرفات ارومم کرد 

واقعا قشنگ گفتی 

دقیقا هدف شون اینه ک بحث راه بندازن عقده هاشون اینجوری خالی میکنن

عزیزم باورکن همه جای دنیا عقاید مختلف کنار هم ازاد هستند 

فقط ایران هست ک فوضول داره متاسفانه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستان داره عزیزم😂

😄😄😄  برا برنجت عزیزم همشو خالی کن تو یه سینی بزار جلو آفتاب  دوسه روز بمونه همشون پراکنده میشن

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
برای رفع جوجو برنج ،برنج شب تا صب تو هوای آزاد پهن کن تا حشرهاش بمیرن و برن ،بعد از آبکش رد کن تا بر ...

خیلی ممنون عزیزم امتحان میکنم

خانم با این افراد بیخود بحث نکنید همین به اصطلاح مسلمونا هزارتا فحش وناسزا به من گفتن اخر سرم منو تع ...

دقیقا به منم هربار توهین کردن ولی تعلیق نمیشن نمیدونم چرا 

ولی ما چیزی بگیم سریع تعلیق میشیم

منم نمیدونستم اونقدر دهن دریده هستن نه که ادعای مسلمانیشون گوش فلک رو کر کرده فکر کردم فحاشی نمیکنن ...

دقیقا خیلی بی حیا و دهن دریده هستن من حرصم از این میگیره ک تعلیق نمیشن ولی امثال ماها میشیم 

دقیقا

برگ بو نمک عالیه من دیگه واقعا کلافه شده بودم دوتا کیسه هم خریده بودم پر بود از حشره دیگه اینا برام ...

منم کلافه شدم 

برنجم اولش چیزی نداشت بعد دوماه پر جونور ریز شد 

کل خونه ام به گند زدن😂

دقیقا به منم هربار توهین کردن ولی تعلیق نمیشن نمیدونم چرا  ولی ما چیزی بگیم سریع تعلیق میشیم

اره بخدا منم موندم من اول هیچ توهینی نکردم بعد اون خانم یه فحش خیللللللللللللی بد تو سایت عمومی بهم داد بعد منم از خودم در حدی دفاع کردم ولی فرداش اونی که تعلیق شد من بودم چون یه هم نظر ایشون برام گزارش زد بدون اینکه اصلا به اونی که گزارش زده بود حرفی زده باشم چون طرفدار حرفای اون خانم بود

نه بریز تو پلاستیک یا کیسه چند روز تو فریزر بمونه . دیگه اصلا سوسک نمیزنه.

ممنون عزیزم 

یخچال باشه ازبین نمیرن 🤔

فیریزم جا نداره 😬

اره بخدا منم موندم من اول هیچ توهینی نکردم بعد اون خانم یه فحش خیللللللللللللی بد تو سایت عمومی بهم ...

اینا برا خودشون گروه و رفیق تشکیل دادن چیزی به یکی شون بگی نوچه هاشون سریع گزارش میزنن 

برا منم همچین اتفاقی افتاده متاسفانه 

بنظرم مام باید متحد باشیم برااین بی شخصیت ها گزارش بزنیم