من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
😄😄😄 برا برنجت عزیزم همشو خالی کن تو یه سینی بزار جلو آفتاب دوسه روز بمونه همشون پراکنده میشن
من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
دقیقا به منم هربار توهین کردن ولی تعلیق نمیشن نمیدونم چرا ولی ما چیزی بگیم سریع تعلیق میشیم
اره بخدا منم موندم من اول هیچ توهینی نکردم بعد اون خانم یه فحش خیللللللللللللی بد تو سایت عمومی بهم داد بعد منم از خودم در حدی دفاع کردم ولی فرداش اونی که تعلیق شد من بودم چون یه هم نظر ایشون برام گزارش زد بدون اینکه اصلا به اونی که گزارش زده بود حرفی زده باشم چون طرفدار حرفای اون خانم بود