منم همیشه برنجم میزد ولی اینبار تا خریدم فلفل قرمز با نمک ب برنج قاطی کردم اصلا تا دوماهم بمونه هیچی نمیزنه امتحان کن ولی برای سری های بعدی انشاالله همین کارو کن برا قندت هم کمیگی بنظرم خونتون خیلی گرمه قندت بریز ت آبکش بزار بیرون تا برن خیلی نزار خونتون گرم بمونه مال همونه
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
اول اونا روببر تو حیاط جایی ی سفره پهن کن برنج هارو توی صافی الک کن صافی ریز باشه حشره ازش میاد بیرون بعد بریز تو ی ظرف پلاستیکی این دبه ها هست واسه خیارشور و ترشی استفاده میکنن درش بزرگه بریز تو اونا چندتا هم سیر بنداز دیگه حشره نمیزنه یا حتی میتونی تو شیشه نوشابه کنی که من حوصلم نمیکشه اونو😅
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مال ما نداشت بعد چند ماه دیدم زده خاک برسرا حتی داخل قند هم رفته بودن خیلی چندشم میشه& ...
اکسیژن بهشون نرسه اینقدر زیاد نمیشن میشه برنج اگر مقدارش کمه.،تو قوطی نوشابه یا اب نگهداری کنید دلیل دیگه ش اینه که برنج سال قبل رو میخرین باید برنج تازه بخرین