2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 177 پست
راهکارش چیه حالا😂

منم همیشه برنجم میزد ولی اینبار تا خریدم فلفل قرمز با نمک ب برنج قاطی کردم اصلا تا دوماهم بمونه هیچی نمیزنه امتحان کن ولی برای سری های بعدی انشاالله همین کارو کن برا قندت هم ک‌میگی بنظرم خونتون خیلی گرمه قندت بریز ت آبکش بزار بیرون تا برن خیلی نزار خونتون گرم بمونه مال همونه 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

اول اونا روببر تو حیاط جایی ی سفره پهن کن برنج هارو توی صافی الک کن صافی ریز باشه حشره ازش میاد بیرون بعد بریز تو ی ظرف پلاستیکی این دبه ها هست واسه خیارشور و ترشی استفاده میکنن درش بزرگه بریز تو اونا چندتا هم سیر بنداز دیگه حشره نمیزنه یا حتی میتونی تو شیشه نوشابه کنی که من حوصلم نمیکشه اونو😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مال ما نداشت بعد چند ماه دیدم زده  خاک برسرا حتی داخل قند هم رفته بودن  خیلی چندشم میشه& ...

اکسیژن بهشون نرسه اینقدر زیاد نمیشن میشه برنج اگر مقدارش کمه.،تو قوطی نوشابه یا اب نگهداری کنید دلیل دیگه ش اینه که برنج سال قبل رو میخرین باید برنج تازه بخرین

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اگر پشت بام دارید، برنج ببرید و روی یه پارچه بزرگ تمیز بریزید. و پهن کنید تا آفتاب بخوره خودتون هم ...

متاسفانه نمیشه وگرنه میبردم 

پرنده خوب اومدی😂

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اول اونا روببر تو حیاط جایی ی سفره پهن کن برنج هارو توی صافی الک کن صافی ریز باشه حشره ازش میاد بیرو ...

منم تو دبه های سه کیلویی میریزم هر گونی رو که باز میکنم بنظرم بهترین چیز اونه

تو بطری نوشایه سخته وقت گیره

برنج قدیمیه برنج امسال نیس سیر هم باید تازه باشه وقتی دیدی خشک شد عوضش کنی اما بهترین کار اینه ک برگ ...

ای بابا نمیدونستم از هایپر خریدم 

ممنون عزیزم

لازم ب خرید نیست ،،بببین همسایه ای فامیلی کدوما درخت گردو دارن سه یا چهارتا دونه برگ بگیر و بزار لای ...

باشه عزیزم ممنونم 

فداتشم

منم همیشه برنجم میزد ولی اینبار تا خریدم فلفل قرمز با نمک ب برنج قاطی کردم اصلا تا دوماهم بمونه هیچی ...

چ جالب امتحان میکنم فلفل رو 

اره عزیزم مال شوفاژه خیلی گرمه

اول اونا روببر تو حیاط جایی ی سفره پهن کن برنج هارو توی صافی الک کن صافی ریز باشه حشره ازش میاد بیرو ...

ممنون عزیزم حتما انجام میدم 

اره خدایی شیشه نوشابه سخته😅