2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به کوچکترین صدایی حساس هستم .تا من میخوابم شوهرم تازه انگار موتورش روشن میشه 

انقد سر و صدا میکنه که بیدار میشم و دیگه خوابم نمی‌بره از شدت مشغله ی ذهنی .

خانوما خواهش میکنم برای اینکه فردا دیگه به آرامش ذهنی برسم برام دعا کنید .یه موضوعی خیلی بهمم ریخته.

بنظرت کاپوچینو هم خابو میپرونه؟؟؟

نه به شدت اسپرسو ولی اره 

کافئین داره دیگه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
دزد خونمون رو زده میترسیم بخوابیم

امشب دزد زده ؟؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
شوهرم مریضه خواب نمیرم

ویروس جدید؟ علائمش چیه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
نه به شدت اسپرسو ولی اره  کافئین داره دیگه

😢😢😢 چطوری ۷ صب قراره بیدارشممممممم

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
😢😢😢 چطوری ۷ صب قراره بیدارشممممممم

من دو ساعت دیگه باید پاشم🗿

واییی  چیزیم برده؟

نه همسایمون رفته دنبالش با ماشین زده بهش کیفمو انداخته

چاقو دراورده همسایمونم کمربندشو در اورده بهش گفته کیفو بنداز و برو کاریت ندارم اونم کیفمو داده و فرار کرده

به خدا من نهصد تومان دارم

۶هزارتومن نه ۶میلیون

فقط مونده یک سرطانی ام اسی چیزی بگیرم‌ 

دیگه کلکسیون بدبختی هام تکمیل میشه

دوماه گال گرفتم شبیه پوست قورباغه شده بدنم

۳۴ سالم ازدواج نکردم 

بیکارم 

خانوادم افسرده

خودم افسردم‌

بی پول 

سه سال یه جا نتونستیم بریم مسافرت