2777
2789

واقعا مادر شوهرم کلافم کرده نمیدونم چیکار کنم از دستش هر کسی بیاد خونمون. انتظار داره. من دعوتش کنم چه خانواده خودم چه از سمت خودشون وقتی هم. بهش تعارف نمیکنم ب شوهرم زا مادرم گلگی میکنه میفهمه کسی اومده خونمون.   مخصوصا خانواده خودم تند تند زنگ میزنه مثلا میگه دلم میخواست ببام سر بزنم من سکوت. میکنم در جوابش نمیگم مثلا بیا بعد زنگ میزنه.  گلگی میکنه یا شوهرمو پر میکنه مسافرت بخوام برم باید با من باشه.  خرید برم باید باشه دیوونم کرده.  توی همه مسائل زندگیم دخالت میکنه. حتی بچه دار شدنم به همسرم هم ک گلگیشو میکنم عصبی میشه    و فش میده طرف مادرشو میگیره بگین چیکار کنم.   امسرم. زکم وابستگیش ب اون کم شه بفهمه من الویت اولش باید باشم بفهمه دوست ندارم همه جا مادرش با ما باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم یه مدت یکی از اعضای خانوادتو همه‌جا بیار بفهمه شوهرت چ دردیه

شوهرم اصلا حرف منو گوش نمیده.  مدام میگه مادرم. مادرش فک میکنه. ما باید همه نوکر و نوچه اون باشیم. 

تا یه مدت هر چقدر مادرشوهرش تحت فشارند گذاشت یا همسرت کوتاه نیا کار خودتو بکن مادشوهرتم جدا دعوت کن ...

من هر دفعه. ک خانوادم می یان تماس میگیره ک. عه میدونستم می زومدم سر میزدم ازشون سکوت میکنم.  هیچی نمیگم باز از رو نمیره دفعه بعد هم میگه.   بعد گلگی میکنه پیش شوهرم یا تماس میگیره با خانوادم میخواستم بیام گفتم شاید دوست ندارید

خداروشکر ک مادرشوهرم ی ساله نیومده منم ماهی ی بار خونوادمو از شام دعوت میکنم...

ک انگاری همسرم بعضی وقتا حال نمیکنه

ک منم هزار بار بهش گفتم خونوادت خودشون دوس ندارن بیان اونم با هزارتا دلیل بیخودی 

مشکل از شوهرت هست نه مادر شوهرت که هنوز نتونسته تفکیک قایل بشه بین زندگی خودتون وخانوادش ،این به معن ...

انقد مادرش پرو تشریف داره ک ب مادر منم زنگ میزنه.  میگه خواستم بیام سر بزنم گفتم شاید دوست ندارین

خداروشکر ک مادرشوهرم ی ساله نیومده منم ماهی ی بار خونوادمو از شام دعوت میکنم... ک انگاری همسرم بعضی ...

خوش ب حالت ک نمی یان.  چیکارشون کردی پاش بریده شد

خوش ب حالت ک نمی یان.  چیکارشون کردی پاش بریده شد

والا کاری نکردم خودشون دوس ندارن بیان...‌

شوهرم از روز اول گفت مادر من خونه عروساش سالی ی بار یا دوبار میره ناراحت نشی...

ولی خونه دخترش ک نهههههه اشکال نداره میره شبم می‌خوابه عروس خار داره دوماد ک خار نداره....

الانم ک ی ساله نیومده عید شد آنقدر گفتم بیا ک نیومد آخرم دستش شکست الان ی ساله هر دفعه ی بهونه میاره منم دیگ تعارف نمیزنم