2777
عنوان

پای پسرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2895 بازدید | 47 پست

اصلا پاشو گرم نکنید اگه راه میره یعنی ۹۰ درصد طوری نشده در رفتگی و مویه بسیار دردناکه ، میتونی تو یه نایلون یخ بذاری اگه تحمل کرد با یه پوشش نازک( پارچه )چون بچست شاید اجازه نده یکم پاشو سرد کنی  یعنی پنایلون مستقیم رو پاش نذار دورش رو با پارچه نازک بپوشونید

راستی برای مثلا (۱۰ تا ۱۲ ثانیه) رو پاش بذارید بعد بردارید و تا ۱۰ ثانیه بشمرید

دوباره بذارید ( ۱۲ ثانیه)در کل تایم این فرایند بشه ۱۲ دقیقه این کار رو انجام بدید التهاب رو کم میکنه ماساژ و گرم کردن اصلا انجام ندین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راستی برای مثلا (۱۰ تا ۱۲ ثانیه) رو پاش بذارید بعد بردارید و تا ۱۰ ثانیه بشمرید  دوباره بذارید ...

ممنونم عزیزم

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙