بچه ها همش حس بدی دارم نا امیدم خستم دوس دارم همش تو خونه باشم با هیچکس رفت امد نکنم حرف نزنم 😞دلم میخواد صبح تا شب تو یه اتاق تنها باشم حتی حوصله انجام کارای خونه رو هم ندارم
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲
ببین من دیسک کمرم پاره شد و کلا خیلی حرکاتم محدود شد مثلا مینشستم نقاشی بکشم پنج دقیقه بیشتر نمیتونستم ولی بازم روزی نیم ساعت یه ساعت گوری که کمرم بدتر نشه اینکارو میکردم یه دیوارکوب تو اوج افسردگیم کشیدم اینقد دوسش دارم هر کی هم میخاد بهش نمیدم اونو 😅 یه جورایی یادم میندازه روزای سختمو و این که ازش گذر کردم و دوباره روحیم خوب شد
بستگی به عاملش وشرایط زندگی یا تغییر سبک زندگی هم داره .
شما بخاطر بیماریتون وعمل ها طبیعیه تا حدی.درد جسمی درد روحی رو به همراه میآره درد روحی هم جسمی رو با خودش ...
خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲