2777
2789
عنوان

بدگویی و غیبت زن داششم از دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احسنت برشما .باید قاطع باهاش صحبت کنی .عزیزم بعضی اخلاقا از سر ادم نمیوفته .وقتی بدگویی میکنه شمایه ...

دیشب خونه پدرم دور هم جمع بودیم، دو بار مستقیم گفتم از دیگران صحبت نکنیم، ولی با اینحال دقیقا از ۴ نفر بدگویی کردن، نمیدونم چه کار کنم؟😟

نمیتونم جمع رو ترک کنم، ناراحت میشن

احساس میکنم دست خودش نیست، میخواد صحبت نکنه ولی نمیتونه

پیش مادرم بدگویی خالم رو میکنه و مادرم عصبی میشه

مامانت اصلا محل ندن  انگار که نشنیدن !حرفش که تموم شد بحثو عوض کنن یه چیز دیگه بگن دو سه بار که ضایع بشه دیگه چیزی نمیگه

دیشب خونه پدرم دور هم جمع بودیم، دو بار مستقیم گفتم از دیگران صحبت نکنیم، ولی با اینحال دقیقا از ۴ ن ...

منم گفتم نمیتونه .براش یکم ایه وحدیث درمورد غیبت بیار .اگه اعتقاد به اخرت داشته باشه حتما روش تاثیر میذاره وگرنه به گردن شماحرجی نیست .خدا هدایتش کنه 

وقتی غیبت کسیو میکنه   تو بیا خوبی اون ادمو بگو سعی کن همراهیش‌نکنی، بزنی توبرجکش  تادیگه ...

اتفاقا این کارو هم کردم، حرف منو تایید کرد گفت اره دختر خوبیه،

بعد بلافاصله شروع به غیبت همین ادم کرد😑

آره همون اذیتت می‌کنند و اون لحظه نمیتونی جواب بدی غیبت باعث تخلیه روانی میشه ولی من بعدش عذاب وجدا ...

متم خیلی عذاب وجدان میگیرم ولی هروزم غیبت میکنم نمیدونم والا دیگه چی میشه خدا میبخشم  یانه

پیشنهادتون چیه؟

نمیدونم والا

خودم چندباری از کسی حرف زدم نیتم غیبت بد نبود داشتم یه کارشو توضیح میدادم همسرم با تشر گفت از زن خاله زنک و کوچه بازاری بدم میاد خودمو جمع کردم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من