2777
2789

سه سال پیش که باردار بودم .یه اپلیکیشن بود روزای بارداری رو میزد و نکات لازم هر ماه رو می‌نوشت خیلی خوب بود منتها الان اسمش درست یادم نیست.

اونجا یه خانم باردار تاپیک زد و نوشت بچه اولم رو باردارم شوهرم همش پونصد هزار تومن ،پونصد هزارتومن پول میده وسیله بخرم برا بچه و گفت دارم گریه میکنم چون به شوهرم گفتم بیشتر پول بده خسیسه و گفته نمیدم با همینا بگیر .

بهش گفتم خانوادت تو تهیه سیسمونی بهت کمک نمیکنن ؟گفت اونها حتی نمیدونن باردارم و باهاشون قطع ارتباط هستم گفت اونها براشون مهم نیست منم تنهام بهم بگید چیزای ضروری فقط چی بگیرم .

اونشب نه دلش شکوندم نه قضاوتش کردم فقط بار ها داستانش اومد تو ذهنم و گفتم مگه میشه آخه؟؟؟؟؟.

حالا انقدر تنهام و بخاطر زورگویی خانواده هامون قطع ارتباط کردیم دلم داره میترکه ،چند روزه بغض گلومو فشار میده و چشمام درد شدیدی داره اما گریه نمیتونم بکنم .

دلایلش هم تیتر تاپیک های قبلیم هم ببینید بهم حق میدید .

بچه ها خیلی دلم گرفته...

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺زمین خیلی گرده  خدایا کمک کن مواظب حرفامون باشیم

نه من حرف بدی بهش نزدم حتی لیست لوازم خیلی ضروری رو نوشتم براش ارسال کردم کلی ازم تشکر کرد و بهش گفتم اشکال نداره حتی بهش گفتم ناراحت نباش منم دستمون یکم خالی شده فعلا فقط یه ملیون کله لباس راحتی ها و لوازم حمام خریدم کلی دلش آروم شد .ولی انگار تلنگری بود بهم از سمت خدا که فلانی ببین اگه یه روزی انقدر تنها شدی بدون هستن کسایی که اندازه تو حتی بیشتر تنهان ....

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
میدونم عزیزم شما چیزی نگفتی  من به طور کلی میگم

اره حرفت حقیقت داره. حس نا امیدی دارم .

چند روز پیش رفتیم تفریح تنها با شوهرم نشسته بودیم دور و برمون پر از خانواده شلوغ بود بغض داشت خفم میکرد اومدیم خونه تب وحشتناکی کردم 

اره حرفت حقیقت داره. حس نا امیدی دارم . چند روز پیش رفتیم تفریح تنها با شوهرم نشسته بودیم دور و برم ...

اشکال نداره دنیا همینه یه روز خنده و شادی 

یه روز هم به کام نیست 

الان پدر منم با خانوادش قهره حدود یک ماهه نمیره اونجا داره دیوونه میشه

اما گاهی این قهر و آشتی ها شاید مقدمه این باشه که طرفین به خودشون بیان 

شما قدر خانوادتو بیشتر بدونی و اونا هم بیشتر رو روابط خودشون با شما کار کنن 

قطعا اونا هم دلتنگن اما زمان بده 

به زمان که بسپاری همه چیز حل میشه 

و اینکه سعی کن این ماجرا رو برا خودت بزرگ نکنی 

هی تو ذهنت کنکاش نکنی کمرنگ میشه و در نهایت باهم خوب میشین 

الان شما حامله ای برا خودت و بچه ضرر داره 

اگه چیزیت بشه کسی دلسوز نیست ادم خودش باید بع فکر خودش باشه

اشکال نداره دنیا همینه یه روز خنده و شادی  یه روز هم به کام نیست  الان پدر منم با خانواد ...

ممنون از صحبت هات حق با شماست.

کاش والدین هم فک کنن شاید بچه هاشون عمرشون کوتاه باشه انقدر آزار نرسونن. اخه من بخاطر این رابطم قطع کردم که اونها خیلی بی حرمتی میکردن و من دلم میشکست بخوام بهشون توهین کنم به شوهرم گفتم اگر رابطه قطع نشه کار به بی حرمتی دو طرفه و اتفاقات بدتر میکشه من گفتم دیگه نمی‌خوام ببینمتون گفتن به درک و همه چیز تو همون لحظه تمام شد ...

کاش اونها هیچوقت بر نگردن ولی منم تنهایی هامو بتونم هضم کنم .

ممنون از صحبت هات حق با شماست. کاش والدین هم فک کنن شاید بچه هاشون عمرشون کوتاه باشه انقدر آزار نرس ...

درکت میکنم آفرین بهت که بخاطر اینکه بی حرمتی و بی احترامی نشه تصمیم گرفتی مدتی ازشون دور  باشی کار خوبی کردی راستش من همیشه برام سوال بوددکه چرا اسلام میگه به پدر و مادر خودتون احترام بزارین بعد به این نتیجه رسیدم همه ی پدر مادر خوبا احترامو دریافت میکنن کدوم فرزندی به پدر مادری که براش خرج میکنن هزینه میکنن محبت میکنن احترام نمیزاره؟؟ خب قطعا احترام میزاره مگر موارد معدود

خب امثال من و شما اگه احترام بزاریم هنر کردیم ماها که کمبودش رو حس کردیم ماها که از بعضی نیازا محروم شدیم نیاز صرفا مالی نیس همون محبت به موقع همون تربیت بجا همون دعوا کردن بجا اما از ما سلب شد ولی اگه احترام بزاریم ماها هنر کردیم پس تحسین میکنم که بی حرمتی نکردی 

برای خودت هم این توصیه رو دارم با خودت تکرار کن 

قرار نیست تو این دنیا کسی برای کسی بمونه 

پدر مادر شما هم یه روزی از این دنیا میرن(دورازجون البته)

شاید الان یه تلنگری شده که شخصیت وابسته و احساسی خودتو رشد بدی و خودتو تربیت کنی که وابسته نباشی قوی تر بار بیای 

شاید این تنهایی فرصتی شده که خودسازی کنی پادکست جافکری از امیر علی رو گوش بده کتاب بخون ضعف هاتو برطرف کن صبورتر باش تحملت رو ببر بالاتر 

و یه زاویه دید دیگه اینکه شما به همسرت گفتی رفت و امد نکنیم یعنی خداروشکر همسرت درکت میکنه همسرت همپای تو هست اگه خدایی نکرده میخاس سرکوفت بده یا یه جور دیگه حرصت بده اونوقت چیکار میکردی؟؟؟؟