درکت میکنم آفرین بهت که بخاطر اینکه بی حرمتی و بی احترامی نشه تصمیم گرفتی مدتی ازشون دور باشی کار خوبی کردی راستش من همیشه برام سوال بوددکه چرا اسلام میگه به پدر و مادر خودتون احترام بزارین بعد به این نتیجه رسیدم همه ی پدر مادر خوبا احترامو دریافت میکنن کدوم فرزندی به پدر مادری که براش خرج میکنن هزینه میکنن محبت میکنن احترام نمیزاره؟؟ خب قطعا احترام میزاره مگر موارد معدود
خب امثال من و شما اگه احترام بزاریم هنر کردیم ماها که کمبودش رو حس کردیم ماها که از بعضی نیازا محروم شدیم نیاز صرفا مالی نیس همون محبت به موقع همون تربیت بجا همون دعوا کردن بجا اما از ما سلب شد ولی اگه احترام بزاریم ماها هنر کردیم پس تحسین میکنم که بی حرمتی نکردی
برای خودت هم این توصیه رو دارم با خودت تکرار کن
قرار نیست تو این دنیا کسی برای کسی بمونه
پدر مادر شما هم یه روزی از این دنیا میرن(دورازجون البته)
شاید الان یه تلنگری شده که شخصیت وابسته و احساسی خودتو رشد بدی و خودتو تربیت کنی که وابسته نباشی قوی تر بار بیای
شاید این تنهایی فرصتی شده که خودسازی کنی پادکست جافکری از امیر علی رو گوش بده کتاب بخون ضعف هاتو برطرف کن صبورتر باش تحملت رو ببر بالاتر
و یه زاویه دید دیگه اینکه شما به همسرت گفتی رفت و امد نکنیم یعنی خداروشکر همسرت درکت میکنه همسرت همپای تو هست اگه خدایی نکرده میخاس سرکوفت بده یا یه جور دیگه حرصت بده اونوقت چیکار میکردی؟؟؟؟