2777
2789
عنوان

بین این دوتا!!! آمریکا و فرانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 37 پست
فرانسه فقط تورو کم داره واقعا حیییف😂😂

نه جدی فرانسه رو دوست ندارم 

اصلا اصرار نکن 

ببین موقعیت شغلی هم خیلی مهمه 

خودت الان چی فکر میکنی 

خداییش بنز و پراید رو مقایسه کردی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ولی فکر کنم پیشرفت تو آمریکاس

اینکه قطعا

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جدی فرانسه رو دوست ندارم  اصلا اصرار نکن  ببین موقعیت شغلی هم خیلی مهمه  خودت ا ...

ببین واقعا آمریکا تو دنیا حرف اولو میزنه ویزا گرفتنش خیییلی سخته شاید فقط تو خواب ببینمش😂 ولی خب چند سال دیگه غیرممکن نیست من چون درکل اروپا رو بیشتر دوست دارم این دوتا رو مقایسه کردم

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
ببین واقعا آمریکا تو دنیا حرف اولو میزنه ویزا گرفتنش خیییلی سخته شاید فقط تو خواب ببینمش😂 ولی خب چن ...

از چه طریق میخوای بری؟ 

از چه طریق میخوای بری؟ 

یا دانشگاه سال دیگه میرم یا اینجا درس میخونم و بعدش

یجورایی یا تحصیلی یا کاری..و البته شرایط مالی هم اوکیه

یا دانشگاه سال دیگه میرم یا اینجا درس میخونم و بعدش یجورایی یا تحصیلی یا کاری..و البته شرایط مالی ه ...

ببین اگه مالی اوکی هستین همه جا جاته حتی ایران 

برای پیشرفت هم کشوری برو که دوست داری چون حس غربت هست دوام بیاری 

ببین اگه مالی اوکی هستین همه جا جاته حتی ایران  برای پیشرفت هم کشوری برو که دوست داری چون حس غ ...

خانوادم زیاد بهم وابستن و من هم به اونا واسه همین تاالان موندم وگرنه الان تو کشور دلخواهم درس میخوندم

نمیدونم چجوری راضیشون کنم کنار بیان

عهههه منم اتفاقا یکی از گزینه هام واسه انتخاب رشته همین بود ولی خب امسال دانشگاه نرفتم کلا اون این ...

نه اتفاقا خیلی رشته خوبیه برای اپلای 

نه ازاد نمیخوند

دانشگاه خوارزمی کرج میخوند

از این به بعد تاپیک های نصیحت دار میزنم شاید تکراری  باشه ولی ی جاهایی واقعا بدرد میخوره