2777
2789
عنوان

کسی بوده کاندوم حامله شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17262 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خواهر شوهرم کاندوم از بهداشت گرفت میگن اونا سوراخن حامله شد اما من گرفتم هیچم حامله نشدم😁😁😁اگه ...

ما از داروخونه میگیریم،خواهرشوهرت فهمیده بود که سوراخه یا نه؟

هیچ روش پیشگیری صد درصد نیست.🥲

اما روش پیشگیری ما خداروشکر ۱۰۰ درصده😁😁😁ما طبیعی جلوگیری میکنیم به نظرم به بدن آدم ربط داره یکی هیچ حامله نمیشه یکی هم با یه تُف حامله میشه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

کاندوم با جلوگیری طبیعی با هم مطمئنن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
کاندوم پیشکش...اینجا گفتن شوهرمون از کنارمون رد بشه حامله میشیم فرت و فرت

خب که چی؟

همونطور که بعضیا به سختی و کاشت و هزار دردسر بچه دار نمیشن 

بعضیاهم فرت و فرت حامله میشن

مسخره کردن داره؟

بدنها و واکنش ها فرق داره باهم

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

یاخدا استرس ندید وجدانن من فک میکردم کسی با کاندوم حامله نمیشه

عزیزم قبل رابطه با چراغ قوه کاندومو برسی کن 

بعد استفاده کن   

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
ما از داروخونه میگیریم،خواهرشوهرت فهمیده بود که سوراخه یا نه؟

از داروخانه که مطمئنه به نظرم، نه اون نمیدونست یکی از دوستاش گرفت از بهداشت ناخواسته حامله شد بعد بهش گفت نگیر از بهداشت خوب نیستن اونم گوش نداد گرفت حامله شد☹️☹️اما من خودم رفتم گرفتم سالم بود خداروشکر نمی‌دونم دیگه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩