2777
2789

سگ 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوربای😍

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

ما گربع داریم سرصدا نداره البته و فضای بازم در اختیارش گذاشتیم 

خیلی بانمک و شرو شیطونه اینم بگم مریض بود ک نا به سرپرستی گرفتیم ماشاالله بزرگ شده الان 

حیوانات_فروشی_نیستن#  

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اول یه سرچ بزن ببین چقدر این خیونها باعث چه بیماریهای خطرناکیمبشن بعد تصمیم بگی

حتی اوتدفه یه برنامه خارجی ویروس هدی موجود تو بزاق سگ رو بیان میکرد که چقدر خطرناکه و باعث چه بیماری هایی میشه

دو تا شخصیت کاااااملا متمایز دارن

تحقیق کن ببین دلت کدومو میخواد

سگ عاطفی و وابسته ست 

گربه مستقل و مقتدره 

ببین از داشتن حیوان خانگی چه هدفی داری

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اول یه سرچ بزن ببین چقدر این خیونها باعث چه بیماریهای خطرناکیمبشن بعد تصمیم بگی حتی اوتدفه یه برنام ...

تروخدا این چ‌ حرفاییه میزنین

اینهمه ادم اینهمه سگ و گربه نگهداری میکنن هیچیشونم نیست.

تروخدا این چ‌ حرفاییه میزنین اینهمه ادم اینهمه سگ و گربه نگهداری میکنن هیچیشونم نیست.

اتفاقا من یکی میشناسم باردار بود تو هفته ۳۴بچش مرده به دنیا اوم دکتر گفت چون حیوون خونگی داشتن اینجوری شده 

من عاشق سگم یکیم ب سرپرستی گرفتم اما نتونستم با خودم کنار بیام که بیارمش تو خونه وسواسیم ی دونه مو ببینم جارو برقی دستمه واقعا تحمل ریزش موی سگ رو ندارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

گربه دارم من و عاشقشم

اصلا این دوتا موجود قابل مقایسه نیستن

باید ببینی کدوم به شرایطتت میخوره

و لطفا خوب تحقیق کن چون حیوون خونگی اسباب بازی نیست که یه روز آدم بخوادش یه روز نه

خیلی مسئولیت دارن هردو

فراتر از دسشویی کردنشونه مسئولیتشون