2777
2789
عنوان

چالش اهنگ 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 84 پست
اینجور بازیا به درد اینجا نمیخوره به قول شما هرکی یه سازی میزنه

خودتم ساز غمگین میزدی یا شاد  بازی داستان سرایی و حقیقت هم دو نفره خوبه امتحان کنید

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتم ساز غمگین میزدی یا شاد    بازی داستان سرایی و حقیقت هم دو نفره خوبه امتحان کنید

من کلا ساز و فاز غمگینم😅💔 نفر دومو از کجا بیارم تو تاپیکا هم گم میکنم 

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
متاسفانه😂اشکالی نداره 😉

میگم باید میگفتی من یه تیکه از یه آهنگ رو میزارم شما بگین از کیه و ادامش هم بنویسن

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
من کلا ساز و فاز غمگینم😅💔 نفر دومو از کجا بیارم تو تاپیکا هم گم میکنم 

خب با همین اسی بازی کن انگار دوست داره همچین مدل بازی هایی رو

حاصل عمرم مستی و راستیست 

منم آن مجنون لیلی ندارد هیچی ندارد

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.

دوس دارم ولی الان حسش نیس😅💔

قلب شکسته چی میگه

هیچی 🙃

خب نکن این کار رو مگه مرض داری  الکی قلبتو شکسته نشون نده

چون گلبمو شکوندن😅💔

خب تو هم تلافی کن با سنگ بزن قلبشون رو بشکن دیوونه ای به خدا اینجوری بدتر میشکننت 

کاش میتونستم🙃

کآری که نشه وجود نداره حالا سرتو بگیر بالا تا سرت گیج نرفته نخوردی زمین یه جای دیگت نشکسته