2777
2789
واس تو کوفته قلقلی باشه واسه من چیه  خیخی ی بار با خواهرزاده ۹ ماهه ام بازی میکردم بچه ی دفعه ...

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣چ داداش خوبی

من حتی وقتایی که ک فیلترم میندازم تاثیری نداره بازم بزرگ 

من دخترِ ایرانم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه گلم 😘 تـو این عکس که بهت میاد بنظرم، اگه واقعا میبینی به چهرت میاد اصلا عملش نکن همه ...

خدایی از چهره های عملی خودمم بدم میاد بینیم خیلی وا رفته اس خصوصا نوکش‌خیلی پهنه تو ذوق میزنه

۱۷ نزدیک۱۸هستم عزیزم منتظرم ۱۸شم عمل کنم

من دخترِ ایرانم✨
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣چ داداش خوبی من حتی وقتایی که ک فیلترم میندازم تاثیری نداره بازم بزرگ 

در اون حد هم بزرگ نبود ب الخره هر خوشگلی ی نقصی داره تو هم چشم و ابروت اینا قشنگه دیگ دماغت ب چشم نمیا د

در اون حد هم بزرگ نبود ب الخره هر خوشگلی ی نقصی داره تو هم چشم و ابروت اینا قشنگه دیگ دماغت ب چشم نم ...

میدونی بزرگ نیس حتی قوز نداره یا پایین افتاده هم نیس 

وا رفته اس عین خمیر😂 باید عمل بشه جمع بشه

من دخترِ ایرانم✨
منم‌خیلی‌دوس دارم خامه ای بزنم اما چون صورتم خیلی گرد و پره‌ بخام‌کوتاه کنم‌خیلی زشت میشم😢🥲

اسی دوباره نمیزاری 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱