2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نگفتم بزنه ولی اگه خودم باشم میزنم آره با مشت. با لگد. با زانو. با آرنج. با کنترل تلویزیون. با ...

افرین به خدا من همیشه تو این فکرم که اگه خدای نکرده تو یه جای خلوت یه مرد مزاحم بشه و قصد بدی داشته باشه چجوری از خودم دفاع کنم . دلم میخاد برم اسپری فلفل بگیرم ولی میترسم برام دردسر بشه

افرین به خدا من همیشه تو این فکرم که اگه خدای نکرده تو یه جای خلوت یه مرد مزاحم بشه و قصد بدی داشته ...

اگه گیرت اومد حتما بگیر 

منم پیدا کنم میخرم. با اینکه کیک بوکسینگ کار کردم ولی قطعا وسیله ی دفاع توی کیفمون لازمه واسه احتیاط

اگه گیرت اومد حتما بگیر  منم پیدا کنم میخرم. با اینکه کیک بوکسینگ کار کردم ولی قطعا وسیله ی دف ...

شما که کیک بوکسینگ کار کردین به نظرتون برم دفاع شخصی تو همچین مواقعی به درد میخوره ؟

شما که کیک بوکسینگ کار کردین به نظرتون برم دفاع شخصی تو همچین مواقعی به درد میخوره ؟

مهارتش واقعا بدرد میخوره 

ولی اینکه خدایی نکرده توی موقعیتش قرار بگیرید چجوری واکنش نشون میدید بستگی به خودتون داره

مثلا ممکنه هول بشید و همه چیز یادتون بره... البته با تمرین زیاد و اعتماد بنفس بالا قطعا میتونید دفاع کنید چون تمرین زیاد باعث شده که حرکات وارد ناخودآگاهتون بشه