2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 33 پست

من تا حالا نگرفتم و نمیگیرم

ولی چرا که نه 

شاید از هم خوشش اومد خب 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب طرف یکیو یهویی تو خیابون میبنه خوشش میاد باید چیکار کنه؟ 

عه عنتر تویی 

خوبی؟ 

من چرا آنقدر تو رو دوستت دارم؟

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
مخالفم  چون طرف همزمان به چند نفر دیگه هم داده ... یعنی از رو دوست داشتن نیست فقط برا سرگرمیه

تودخترعاقلی🤭🤗😉همیشه  هرجانظرمیدی حق میگی 👌اگه من بخام نظربدم میگم خب ادم ازهرکی خوشش بیادبایدشماره بگیره🙄🥲

این چیزا تو قصه هاست بچه ها ؛خوشش هم بیاد در حد همون یک. نگاهه

اگر قصدتون وقت تلف کردنه ؛با این پسرایی بی هدف ولگرد تو خیابون رل بزنید ؛والا دیگه

ببین من نمیگم بده

ولی اصلا از کجا میدونی این چطور پسریه؟

مگ میدونی فردا قراره باهات چیکار کنه 

چرا احتیاط نکنیم

چرا خودمونو دو دستی بدیم ب یکی ک نمیشناسیم؟؟

ی بار ی شماره گرفتم از ی پسری  همون شد شوهرم🤣🤣🤣🤣

شانس آوردی گیر امیرا نیوفتادی پس

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
عه عنتر تویی  خوبی؟  من چرا آنقدر تو رو دوستت دارم؟

عزیزم😍😂

کسی تاحالا اینجا نگفته بود منو دوس داره

حس خوبی گرفتم❤

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
تودخترعاقلی🤭🤗😉همیشه  هرجانظرمیدی حق میگی 👌اگه من بخام نظربدم میگم خب ادم ازهرکی خوشش بیادبا ...

عزیزم مرسی لطف داری 😍❤️

خب آره😂ولی تو خیابون مثل بعضی پسرا هرکسو ببینی قشنگ باشه شماره بدی اصلا .. برا سرگرمی اینکارو میکنن

بعد اگه قشنگ تر پیدا کردن قبلی رو ول میکنن

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂