2777
2789

باخواهرم خیلی صمیمی ام

همیشه دنبال فرصتیم باهم خوش باشیم

شوهرمن گاهی وقتا دوسه روز نیست اون میاد شبم میمونه حالا دیشب، موند

خلاصه بااینکه صمیمی ایم ولی میدونه من چون موقعی شوهرم هست خیلی خسته میشم برا اشپزی و خونه داری

توقع دارم خواهرم میاد مث شوهرم زحمت درست نکنه برام

متاسفانه خواهرم همیشه برعکس این اخلاق من عمل میکنه ومن هم بنا به عادت همونطور که هی به شوهرم تذکر میدم به اینم تذکر غر مانند میدم

ادامه پست بعد... 

بز بز 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دیشب از هشت تا ده با ماشین من دور زدیم البته که خواهرم هیچوقت اهل حساب کردنم نیست حالا هیچی

رسیدبیم خونه، کله پاچه بود تو یخچال اونارو خورد بعد یهو جو گیرشد ابگوشت بذاره برای فردای من... بعد ظرفم چندتیکع شست

حالا عادتش اینه خیلی کثیف میکنه و منم حساسم از بخت بد... 

بعد اشپزیش میخاست برامن مژه بذاره داشت اماده میکرد من تازه بلند شدم دیدم اشپزخونه رو بهم ریخته و لباساشم پهن کرده رو صندلیا

غر زنان داشتم جم میکردم یهو بهش برخورد و مژه نذاشت برام

خلاصه چون صمیمیم رفع کدورت شد

امروز عصر باز اومد که مژه بذاره برام گفتم دوتا یه بار مصرف ازمامان بگیر بیار وقتی اومد گفتم از اون مدل یه بار مصرفامیخاستم و داشتم حرف میزدم گفت باز شروع کردی و طلبکار شد من واقعا ناراحت شدم و گفتم مگه چی گفتم باحالت قهر رفت که بره منم ک دیگه از این اخلاق گندش بهم ریختم جیغ زدم گمشو بیرون دیگه اسمم منم نیار

حالا مقصرکیه

خواهر از صد غریبه بدتر از صد دشمن دشمن تر .حسود که دیگه نگم

دقیقا🥺

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

شما. چه خبرته

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

به هر حال مهمان بود خیلی زشت شدگفتی گمشو بیرون...

خصوصا که در کل خواهر خوبیه و صمیمی بودین

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع