2777
2789
عنوان

دختر ۴۶ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 7707 بازدید | 268 پست

به سن کاری ندارم از نظر من هیچکس حق نداره اول زندگی وقتی هیچکاری هنوز نکرده انتظار داشته باشه طرف دسترنجشو بزنه به نام طرف

خودم هیچ وقت اینکارو نمیکنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانم ۴۶ ساله پر شرایطی نیست ، تعیین تکلیف کنه. خواستگار بعدی مردای سن بالا و عموما مطلقه هستن‌&nb ...

خیلی خیلی پر از ادعا هست همسن خود پسرس ولی میگه هم تمامی حق و حقوق ها رو میخوام هم یه آپارتمان بزرگ تو بالا شهر تهران

حتما پسره مرض داره همچین کاری بکنه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

مسأله حق و ناحق نیست. بعضی دخترا سنشون که بالا می‌ره برای اینکه امکان ازدواج پیدا کنن از معیاراشون پایین میان. ولی بعضیا میگن حاضر نیستم از معیارام پایین بیام نشدم اصلاً ازدواج نمیکنم. البته به نظر اشتباهه

خب اون آقا داره همه چی و تامین می‌کنه همه ی حقا رو هم می‌خواد خونه هم همینطور زیادی در توقع حداقل خواسته هاش جوری باشه طرف بتونه برآورده کنه

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
یه خانم ۴۶ ساله در شرایطی نیست ، تعیین تکلیف کنه. خواستگار بعدی مردای سن بالا و عموما مطلقه هستن‌ .

وا 😑

خب شرایظش برای ازواج اینه اگه نع که خب مجرد بمونه بهتره تا همینجوری صرفا چون سنش رفته بالا به هر شرایطی بله بگه 

به نظرم کاملا حق داره

هرچی سن بالا بره توقعات هم بالاتر میره 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

خیلی خیلی پر از ادعا هست همسن خود پسرس ولی میگه هم تمامی حق و حقوق ها رو میخوام هم یه آپارتمان بزرگ ...

خب پس مجردی مبارکش باشه. 

کسی خونه چند میلیاردی حاصل سال ها تلاشش رو تقدیم  همسرش نمیکنه.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

ببین همه حق همه چیو دارن چه خانم ۴۶ ساله چه ۲۶ ساله این بستگی به پسره داره میتونه خواستشو قبول کنه ی ...

آفرین دقیقا مخصوصا که ایشون سنش به یاییسگی هم نزدیکه و اینکه پسره گفته همه چی از صعر تا صد با خودم