2777
2789
میاد داخل خونه؟؟؟ همه جا رو بگردین خب حتما یه سوراخی هست که میتونه ازش رد بشه بیاد داخل 

ایی حالم بد شد یه مو از گربه بی افته تو خونتون بره تو غذا بخدا کثیفه ایی حتما از پنجره اومد یا در خونتون باز بود

بذارش تو حعبه ای چیزی دو سه تا خیابون بالا تر پیاده اش کن☹️

اون روز دیگه عصبانی شدم خودشم می ره یجایی می خوام رد بشم خودشو می کوبه اینور اونور سکته ناقص می زنم دمپایی رو زدم طرفش خورد بهش گفتم دیگه شاید نیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنددد سال پیش ۳.۴ نسلگربه تو حیاط ما زندگی میکردن، اخرینشونو بابام برد چند تا محله اونورتر که نتونه ...

🤣 بکی تو خونه مادرشوهرم بود خیلی اذیت میکرد بچه ها رو چنگ میزد  حمله‌میکرد بردنش ولش کردن چندتا خیابون بالاتر ولی دیگه نیومد... شاید اون قهر کرد باهامون

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چنددد سال پیش ۳.۴ نسلگربه تو حیاط ما زندگی میکردن، اخرینشونو بابام برد چند تا محله اونورتر که نتونه ...

ی سگه بود خیلی دوسش داشتم بابام بردش چون خیلی پارس میکرد

ولی خودش برگشت😂😂😂

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
🤦 ولی ما بردیمش دیگه نیومد شاید قهر کرد

احتمالا یدونه بودخیلی اذیتمون میکرد شوهرم با ماشین برد یه منطقه دیگه پیاده کرد باور نمی کنی فرداش جلوی در بود ،طفلکی خونگی بود ولش کرده بودن درماشین باز مونده بود رفته بود صندلی عقب برای خودش نشسته بودپیاده هم نمیشد

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
🤣 بکی تو خونه مادرشوهرم بود خیلی اذیت میکرد بچه ها رو چنگ میزد  حمله‌میکرد بردنش ولش کردن چندت ...

بهتر که قهر کرد 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ی سگه بود خیلی دوسش داشتم بابام بردش چون خیلی پارس میکرد ولی خودش برگشت😂😂😂

اره لامصبا مسیریابیشون عالیه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ما یکی داشتیم هر روز میومد در اتاقمون مینشست بهش غذا بدیم یهوچند روزی نبودش

یه روز دیدیم صدای میو میو میاد دیدیم زاییده ۴ تا توله اورده 🤦‍♀️ 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره یکبار که شماره دو رو کرد تو خونه زندگیت بوش همه جا رو برداشت اون موقع می گم بهت

😂😂😂الهی

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
ما یکی داشتیم هر روز میومد در اتاقمون مینشست بهش غذا بدیم یهوچند روزی نبودش یه روز دیدیم صدای میو م ...

استرس اینم دارم که بره حالشو با یکی دیگه بکنه دوباره بیاد تو خونه من زایمان اون موقع چکار کنم 🤣😭😭😭😭😭😭😭