2777
2789

عه تو همونی هستی که بخاطر سیبیل ناراحت بودی

یکم جسارت به خرج بده با مامان حرف بزن بگو دوستام مسخرم میکنن یکم گریه کن شک نکن راضی میشه

غصه نداره که دختر 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعدم عزیزم اصلاح صورت یکی از الزامات بهداشت صورته.من خودم ده سال پیش ک مجرد بودم اجازه ی اصلاح صورتمو نداشتم اما پشت لبمو با بند برمیداشتم.ولی الان دیگه شرایط فرق کرده

برعکس همتون من پولدارتون کنه خوندم.. خیلی به فکر مادیاتم😂

😂😂

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....

دخترداییم هم سن شماست کم کم وسوسکی پیش رفت وسط ابدوهاشوگرفت بعدسیبیلشوزد حالام که اصلاح کامل😂

نترس باباباورکن اولش ترس داره

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....
چه سنی آرایش کردی؟

۱۵_۱۶

کم و ملیح

ولی میکردم

بابامم همیشه دعوام میکرد ولی من کار خودمو میکردم🤣😅😆

مامانم به بابام میگفت ولش کن 

خلاصه در آزادی بزرگ شدم و الان هیچ عقده ای ندارم و خیلی کم آرایش میکنم و خیلی هم خانومم و همه هم از پوشش و اینام تعریف میکنن

🤣😂🤣😂🤣😍🥰😇😊

۱۷_۱۸هم موهامو رنگ کردم😝

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
۱۵_۱۶ کم و ملیح ولی میکردم بابامم همیشه دعوام میکرد ولی من کار خودمو میکردم🤣😅😆 مامانم به بابا ...

من بابام میزاره موهامو رنگ کنم

ولی آرایش نمیزاره

۱۶ سالمه😂

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃

میذارن گوشی داشته باشی ؟ 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

آره

خب پس فکر نکنم اونقدر رو مو سیبیل حساس باشن 

شاید خودت همچین فکری می‌کنی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺