2777
2789
چه کاری بود؟ از این شرکتا؟ تایپ و نمیدونم دایرکتر...  موقع ثبت نام پول گرفتن؟

اره پول گرفتن اره تایپ ی نفر بهم معرفی کرد واسه خودش پول واریز کردن بعد ب من گفت منم فردا باید کار انجام بدم ببینم چطوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سریا دوره میفروشن آموزش کار فلان با گوشی در خانه هیچ وقت اونا رو نخر

آره دقیقا گرین جابز بود چی بود 

یه نفر خریده درآمدم داشته ولی دیگه ادامه نداده 

نمیدونم دو دلم بگیرم یا نه

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
اره پول گرفتن اره تایپ ی نفر بهم معرفی کرد واسه خودش پول واریز کردن بعد ب من گفت منم فردا باید کار ا ...

چقد گرفتن؟ 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻
تایپ و اینا ی نفر خودش انجام داد پیششون پولش و واریز کردن یعنی واقعی بود ب من معرفیش کرد حالا منم تا ...

من پارسال ۷۰ دادم یه گروه بود فایل میخریدی بعد فایله توش غلط املایی داشت  نمیتونستی پیدا کنی میرفتی برا فایل فردا ۵۰ نفر میخریدن ده نفر دزست قبول میکردن اسماشونم میزاشتن منکه پشیمون شدم خدا به زمین گرم بزنتشون

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بیشتر ادمینی رو دوست دارم نمیدونم از کجا پول حلال دربیارم

خب ادمینی رو یاد بگیر از یه جا بعدش باید بگردی کجا ادمین بدون سابقه کاری میخوان یه جاهایی ادمین بدون سابقه کاری میخوان که هیچ خودشونم یاد میدن

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
چقد گرفتن؟ 

واسه ثبت نام ۹۹تومن واسه فایل ۵۵ تومن ک من ب فایل اول نرسیدم گفت چون پول دادی اشکال نداره فایل جایگزین میفرستم واست بعد اون خانومه ک بهم معرفیش کرد گفت ۳۴۰ فرستادن واسم ک پول ثبت نامم در اومد 

ادمینی یکی از بچه های تلگرام ماهی ۷ تومن درمی اورد ولی بیست و چهار ساعته تو گوشی اون میگفت دوتا دوره گذرونده ولی فقط باید آپدیت باشی پست های پینترسی و ریلز های درست ‌...خیلیم حساسه باید رزومه داشته باشی یه پیج که نمونه کارت باشه کارفرما بدون نمونه کار پیج دستت نمیده 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

آره دقیقا گرین جابز بود چی بود  یه نفر خریده درآمدم داشته ولی دیگه ادامه نداده  نمیدونم ...

نه گرین جابز خوبه خودمم چند وقت پیش براشون کار میکردم

منظورم اونایی که دوره میفروشن میگن صفر تا صد آنلاین شاپ صفر تا صد نمیدونم چی چی یادتون میدیم

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
من پارسال ۷۰ دادم یه گروه بود فایل میخریدی بعد فایله توش غلط املایی داشت  نمیتونستی پیدا کنی می ...

خب باید درست بنویسی این خانومم ک ب من معرفی کرد گفت چند بار غلط داشتم دوباره فایل بهم دادن تا تونستم درست تایپ کنم و غلطا رو‌ تصحیح کردم بعد پول و دادن اگه بخوان پول و بخورن ک الهی خدا ازشون نگذره و مطمعنم ک نمی‌گذره 

بنظرم اول پیجتو فالوراشو افزایش بده بعد برای یک پیج دیگه یا برای کسی دیگ درصدی کار کن مثلا لواز ارایشی بفروش وکسب درامد کن. 

خب باید درست بنویسی این خانومم ک ب من معرفی کرد گفت چند بار غلط داشتم دوباره فایل بهم دادن تا تونستم ...

خبرم کن اگه درست بودن منم بگیرم