2777
2789
عنوان

🔴🔴پایین آوردن تب کودک راهکار بدین 🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 21946 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایعات زیاد بهش بدین

لباس و پتو نازک و سبک

به جای پاشویه، حوله را که در آب ولرم خیس کردید و آبش را گرفتید روی سطوحی از بدن که وسیع تر هستند مثل شکم و ران ها قرار بدین

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تب بالای 39پسرم بردم بیمارستان شربت ایبو با شیاف استفاده کردن همزمان 

شیاف دیکلوفناک چند؟ بچه ات چند کیلو هست؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
شیاف 50  اون موقع 11کیلو

من برای پسر ۳۰کیلوم،صد گذاشتم از دیروز تا حالا سه تا صد گذاشتم پنجاه زود برمیگشت تب ،نگران و ناراحتم، برای پسر شما چند بار این شیاف رو و با چه فاصله ای تکرار کردن؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

[QUOTE=316021036]من برای پسر ۳۰کیلوم،صد گذاشتم از دیروز تا حالا سه تا صد گذاشتم پنجاه زود برمیگشت تب ،نگران و ناراحتم ...[/QU

پسر من بعد نیم ساعت اومد پایین بعد اون مرتب هر 4ساعت شربت تکرار میکردم یه بار استامینوفن به بار ایبو به بار دیگه هم رفت 40, که من مثل بیمارستان شربت با شیاف استفاده کردم بعد خدا رو شکر بهتر شد بچت حتما عفونت داره تا عفونت برطرف نشه تب ادامه داره

و

[QUOTE=316021036]من برای پسر ۳۰کیلوم،صد گذاشتم از دیروز تا حالا سه تا صد گذاشتم پنجاه زود برمیگشت تب ...

ممنون آره بردم دکتر آنتی بیوتیک داده دکتر ولی خب باید چند روز بخوره تا اثر کنه