عنوان رشته ای که میخونم محیط زیست (اکولوژی آب - تنوع زیستی)، امروز رفته بودم برای نمونه گیری، عکس های قشنگی از مناظر گرفتم گفتم چندتا از اونایی ک خوشگلن واستون بزارم شما هم لذت ببرید
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام ترنج بانو مرسی از تگت دوستم عکسات لذت بخش بودن ممنون که مهمون نگاهم کردی
خوبی خوشی؟
موفق باشی گلم خدا قوت
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
سلام ترنج بانو مرسی از تگت دوستم عکسات لذت بخش بودن ممنون که مهمون نگاهم کردی خوبی خوشی؟ ...
سلام ب روی ماهت خوبی عزیزم؟ من ممنونم از کامنت و انرژی خوبت. ممنونم🌷🌷
سلام ب روی ماهت خوبی عزیزم؟ من ممنونم از کامنت و انرژی خوبت. ممنونم🌷🌷
تشکر خوبم
عزیزمی قشنگم😘
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
من ۱۱ سال کار کردم الان ک دیگه چند سالی هست قانون شده همه پروژه های ساختمونی، همه پیمانکارها، همه کارخونه ها باید یه کارشناس hse داشته باشن
تهران هستی؟
سلام عزیزم تاپیک های قبلیت رو خوندم فقط میخوام بگم خوشبحالت که انقدر آدم قوی هستی... واثعا ...
سلام ب روی ماهت عزیزم. ممنونم نظر لطف شماست. اینجوری نگو عزیزم... هرکسی توانایی هایی داره ک منحصر بفردِ و فقط باید واسه شکوفا شدنش تلاش کنه.... من مطمئنم شما هم آدم قوی هستی و تو خیلی از موقعیت ها عملکرد خوبی داشتی و داری. منم ضعف هایی دارم قطعا.
ممنونم شما هم موفق باشی🌷🌷