2777
2789

دختر من دو سالشه فعلا براش فقط مسواک میزنم بدون خمیر دندون که احساس میکنم اصلا فایده ای نداره اما الانم نمیتونه خمیر دندون رو از دهنش بریزه بیرون شما از کی شروع کردین؟

من از دوسال یادش دادم اب رو تف کنه الان یه شب درمیون با خمیر دندون براش مسواک میزنم 

اندازه یه دونه جو خمیر دندون میزارم ها 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من از دوسال یادش دادم اب رو تف کنه الان یه شب درمیون با خمیر دندون براش مسواک میزنم  اندازه یه ...

دختر من فعلا تف کردن بلد نیست یه چیز مایع دهنشه میگم تف کن نمیتونه ولی چیزای جامد رو میتونه بده بیرون پس باید شروع کنم باهاش تمرین کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ سال یه خمیر دندون مخصوص گرفتم که اگه قورت داد مشکلی نباشه ولی الان یادم نیست اسمش‌ چی بود 

خمیر دندون مخصوص بچه ها که قطعا براش میگیرم یعنی اون مدل کلا از خمیردندون بچه ها هم بی ضرر تر بود؟ حتما سرچ میکنم

دختر من فعلا تف کردن بلد نیست یه چیز مایع دهنشه میگم تف کن نمیتونه ولی چیزای جامد رو میتونه بده بیرو ...

اره با حالت بازی بهش یاد بده 

خودت اب پر کن دهنت بعد بریز بیرون یاد میگیره

تو حموم اب بریز رو سرش بگو همزمان فوت کنه اب که بپاشه اینور اونور خوشش میاد یاد میگیره 

پسر منم۲.۳ ماهه یاد گرفته

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خمیر دندون مخصوص بچه ها که قطعا براش میگیرم یعنی اون مدل کلا از خمیردندون بچه ها هم بی ضرر تر بود؟ ح ...

من میسویک براش گرفتم 

ولی خبهرچقدرم بی ضرر باشه نخوردنش بهتره

خمیر دندون مخصوص بچه ها که قطعا براش میگیرم یعنی اون مدل کلا از خمیردندون بچه ها هم بی ضرر تر بود؟ ح ...

بله  با خمیر دندون  کودکان هم فرق داره برین دارو خانه بهتون میدن خودشون یه ماده ای نداره که اگر قورت داد بی ضرر باشه مال بچه هایی که هنوز تف کردن بلد نیستند