2777
2789
عنوان

لاتاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 24 پست
پس چرا بهش میگن ل اتاری چون همه هزینه ها رو خودشون میدن هزینه رفت واقامت خونه کار ...

کجا گفته که همه هزینه ها؟؟؟؟؟ ل اتاری فقط گرین کارت آمریکاست  تمام هزینه های بعدش با خودته   از اجاره خونه و پیدا کردن شغل و .....    برای همین ازت یه آشنا توی آمریکا میخان به عنوان ضمانت       و اینکه عکس رو خودتونم میتونستین بگیرین نیاز نبود برین عکاسی 

جدا؟ 😐یعنی خونه و اقامت همه رایگان؟ 

نه اصلا همچین چیزی نیست  فقط اقامت آمریکا رو میگیری اونم اگه توی مصاحبه ردت نکنن    برای مصاحبه هم باید بری سفارت آمریکا توی یکی از کشورای همسایه      یعنی واقعا اگه میخای بری اسم بنویس وگرنه اگه بخاطر امتحان کردن شانسه اینکارو نکنین چون شانس بقیه رو کم میکنین که واقعا میخان برن و حقشون رو ضایع میکنین  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کجا گفته که همه هزینه ها؟؟؟؟؟ ل اتاری فقط گرین کارت آمریکاست  تمام هزینه های بعدش با خودته &nbs ...

جدی....عکسه رو که گفتن باید رو به رو باشه فلان باشه و....ماهم رفتیم گرفتیم...چقدم سوختم واسه هزینش...والا لا تاری رو همسرم میگفت شغل واینا با خودشونه ها

جدی....عکسه رو که گفتن باید رو به رو باشه فلان باشه و....ماهم رفتیم گرفتیم...چقدم سوختم واسه هزینش.. ...

عکسش شرایط خاصی داره ولی راحت میشه تو خونه گرفت  من خودم گرفتم     نه عزیزم شغل و خونه با خودتونه  فقط اقامت میدن 

کجا گفته که همه هزینه ها؟؟؟؟؟ ل اتاری فقط گرین کارت آمریکاست  تمام هزینه های بعدش با خودته &nbs ...

تازه نميدونن بايد توي سفارت ثابت كنن تمكن مالي دارن يه حامي مالي از امريكام معرفي كنن 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز