2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 52 پست
منظورتون از بدبختی ام اس شوهرتونه؟ ببینین میفهمم شرایط سختیه..ام اس بیماری راحتی نیست ادم رو محدود م ...

دوست داشتم خودم ام اس داشتم نه اون 

ممنون عزیزم بابت راهنماییات

بی صبرانه منتظرتم آروانم
ممنون عزیزم چشمت سلامت  ام اس داره

امیرمهدی ژوله رو میشناسی،؟

ام اس داره!

میدونستی؟

چون مراقبت میکنه،هیچیش نیست

از همه بازیگرام پرکارتره

گریه چه فایده

پاکسازی کن شاد باشید

خیلیاااا دارن باش زندگی میکنن.ب چشم یه حساسیت نگاش کن همین

و من مطمئنم اگه پاکسازی کنی،سلامتیشونو ب دست میارن

خواستی راهنماییت کنم دراین باره یه کانال میشناسم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتم خودم ام اس داشتم نه اون  ممنون عزیزم بابت راهنماییات

میفهمم ام اس ادم رو  تا حدودی محدود میکنه...اما بیماریه که افراد سالهای سال باهاش به خوبی زندگی میکنن کار میکنن و....

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
امیرمهدی ژوله رو میشناسی،؟ ام اس داره! میدونستی؟ چون مراقبت میکنه،بیچیش نیست از همه بازیگرام پرک ...

ممنون عزیزم‌اسم کانال رو بگو 

خودم مریض تر اونم اون جسمی داغونه من روحی

بی صبرانه منتظرتم آروانم
حالم داغونه اون خیلی جوونه تازه ۲۸ سالش شده 

اصلا این مورد برای کم سن و سالهاست

میگم پاکسازی و مراقبه و مدیتیشن عالیه خواسی معرفی کنم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

رطوبت چیکارش میکنه باید سیر بخوره وقتی میخوابه لحاف کلفت بزاره زیرش 

بیا شمال عزیزم قدمت رو چشم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خوب خداراشکر حداقل موجبات خنده ی شما رو فراهم کردم خوش باشید

امیدوارم حال همسرتون هر چی سریعتر خوب بشه و نی نی تو سالم بغل بگیری عزیزم 

ببخشید میپرسم ام اس مگه درمان نداره؟

چی باعث شده بگیرن مشخصه ؟؟

من هم خیلی عصبی میشم هم استرسی هستم 

بعضی وقتا خیلی نگران میشم بخدا نکنه ام اس بگیرم 

حالم داغونه اون خیلی جوونه تازه ۲۸ سالش شده 

عزیزم اصلا نگران نباش و انقد دیدت منفی نباشه من خالم بیشتر از ۱۵ ساله ک ام اس داره و کنترل شدست بیماریش انقد دارو و درمانای خوب و پیشرفته هست که قشنگ بیماری باهاش قابل کنترل میشه!! 

ممنون عزیزم‌اسم کانال رو بگو  خودم مریض تر اونم اون جسمی داغونه من روحی

خب پس 

ببین یه کاناله تو روبیکا پاکسازی هواپونونو رو با مراقبه اموزش میده

کلاساش هزینه داره

ولی چیز رایگانم زیاد داره.ازقضا فردا هم یه لایو رایگان ساعت ۶ بعد از طهر داره

ب نطرم شرکت کن

کلاساش جوریه که تو پاکسازی روحی میشی

چاکراهات باز میشن

مدیتیشن میکنی

بخشش و سلامتی کلا محشره

امیدوارم حال همسرتون هر چی سریعتر خوب بشه و نی نی تو سالم بغل بگیری عزیزم  ببخشید میپرسم ام اس ...

نه نداره فقط میتونن یکم کنترلش کنن 

دلیلش هم مشخص نیست ولی از شوهرم قطعا از استرس زیاده

بی صبرانه منتظرتم آروانم