خیلیاااا دارن باش زندگی میکنن.ب چشم یه حساسیت نگاش کن همین
و من مطمئنم اگه پاکسازی کنی،سلامتیشونو ب دست میارن
خواستی راهنماییت کنم دراین باره یه کانال میشناسم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگم پاکسازی و مراقبه و مدیتیشن عالیه خواسی معرفی کنم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
عزیزم اصلا نگران نباش و انقد دیدت منفی نباشه من خالم بیشتر از ۱۵ ساله ک ام اس داره و کنترل شدست بیماریش انقد دارو و درمانای خوب و پیشرفته هست که قشنگ بیماری باهاش قابل کنترل میشه!!
ممنون عزیزماسم کانال رو بگو خودم مریض تر اونم اون جسمی داغونه من روحی
خب پس
ببین یه کاناله تو روبیکا پاکسازی هواپونونو رو با مراقبه اموزش میده
کلاساش هزینه داره
ولی چیز رایگانم زیاد داره.ازقضا فردا هم یه لایو رایگان ساعت ۶ بعد از طهر داره
ب نطرم شرکت کن
کلاساش جوریه که تو پاکسازی روحی میشی
چاکراهات باز میشن
مدیتیشن میکنی
بخشش و سلامتی کلا محشره