2777
2789
عنوان

دوستان بیایین نظر بدین جنسیت نی‌نیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 90 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلطان جان.من صدای قلب رو نمیتونم تشخیص بدم صدای پای اسب هس یا گوپ گوپ خواستم فایل ش رو اینجا بفرستم ...

باید لینکشو بذاری گلی

فدای سرت قشنگم

یه چن وقت صبر کن 

بالاخره میفهمی جنسیتشو😍

باهاش حرف بزن و حالشو ببر

جنسیتشو بیخیال فعلا

دختر و پسر نداره ک 

فقط سالم و سلامت باشه😍

من جای تو الان دارم بیقراری میکنم ک زودتر دنیا بیاد بغلش کنم 💋💋

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
عزیزم خدا حفظ کنه پسر کوچولوتونو  میشه لطفا چند مورد از علائمای دیگتون بگید؟

ممنون عزیزم همینطور نی نی کوچولوی شما رو و بسلامتی دنیابیاد

من از روی صورتم میگفتم و اینکه بینیم یکم ورم کرده میگفتن که دختر صورت و بینی ورم میکنه و 

بزاق دهانمم خیلی ترشح میشد و اینجوری هم نبودم که ویار چیز خاصی کنم مثلا نسبت به ترشی یا شیرینی هیچ حسی نداشتم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

امضات دخترقشنگم هست

اره عزیزم ولی فکرکنم جملشو تااخر نخوندی

اول امضام قبل بارداریمه و اینکه من کلا عاشق دخترم  دوس داشتم بچم دختر باشه ولی قسمت نبود

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اره عزیزم ولی فکرکنم جملشو تااخر نخوندی اول امضام قبل بارداریمه و اینکه من کلا عاشق دخترم  دوس ...

اتفاقا تااخرخوندم اما چون بعد اینکه  جنسیت معلوم شد پسر اما هنوز دختر هست نوشتم گفتم شاید یادت نبود ویرایش بزنی دختر رو بنویسی پسر 

نه باور کن شوخی نیس بله دومی پسره

سلام عزیزم خوبی من رفتم سونو گفت نی نی پسره😍😍

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺