2777
2789
عنوان

رشته تجربی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 51 پست
ببینید همه چی به نهم بستگی داره  همچنین به هدایت تحصیلی که معلم ها میدن و اینکه نظر سنجی علاقه ...

همین دیگه معلما ببینن هفتم و هشتمش کم شده قبولش میکنن؟

행복하세요 인생은 거울입니다💖🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهم مهمه ولی باید تو نهم قشنگ خودشو نشون بده و معدل امسالشو بکشه بالا دیگه کاری به هفتم و هشتم ندارن وقتی نهم خوب بوده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
ولی یکم علوم بیشتر دوست دارم برم ببینم چی میشه

یه نگاه به زیست بنداز

مهم‌ترین درس تجربیه

و قرار نیست آسون باشه خیلی

کلی میشه ترکیبش کرد ببن زیست سه سال و مباحث و سوالهای مفهمومی و ترکیبی ازش آورد

اصلا قرار نیست سوالاتش شبیه سوالات علوم باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دوست عزیز نیاورد هم تهش همون تابستون آزمون تغییر رشته میده

اگه با اونم نیاورد به نظرم کلا نره تجربی بهتره اگه از پسش برنیاد فکر نکنمم از پس رشته تجربی بربیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم