2777
2789
اونا تکذیب میکنن شما هم رو هوا تعداد کشته اعلام میکند ! نکنید اینکارو خیلیا عزیزاشرن الان اونجان و ازشون خبرى ندارن، با این شایعه ها فقط ته دل اونارو خالى میکنید، بالاخره مشخص میشه دیگه
حواست باشه!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها عمق این فاجعه خیلی زیاده همه هم میدونم اما یکی مثل من دارم به خودم امید میدم
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
مسخررررره هااااا فقط جون یه ادم بی گناه رو می گیرن خب بابا وقتی ساختمون ایمن نیست پلمپ کنید اه
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
منا.قطار.سربازا.تصادفات جاده ای...اتوبوس....وایییییی خدا چرا هیچ کس تو این کشور نیست حافظ جون مردم باشه نه بچه های خودشون تو عیش و نوش و رفاه و سلامتین خدایا امام زمانت رو بفرستت
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁