2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ﻳﺎﺩﻣﻪ ﺑﻢ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻴﺴﺖ و ﭼﻬﺎﺭ ﺳﺎﻋﺖ اﻭﻝ اﺧﺒﺎﺭ ﻣﻴﻜﻔﺖ ﭼﻴﺰﻱ,ﻧﺸﺪﻩ ﻳﻚ ﺯﻟﺰﻟﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ ﻛﺸﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﻭﻡ ﻋﻤﻖ ﻓﺎﺟﻌﻪ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
اصلا چی شده بچها یکی بمن علت حادثه روبگه
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
ادم دلش اتش می گیره من برای حادثه ی قطار این قدر دلم نسوخت
اینا همشون اتش نشان بودن ادم دلش اتش می گیره
بیچاره نه حقوق های بالا نه ....
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
اخبار دروغ میگه منم که دارم خودمو گول میزنم نمیخوام باور کنم که از بچه های اتش نشانی کسی چیزیش شده باشه خدددااا
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست