2777
2789
عنوان

زشته به خالم بگم واسطه شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 25 پست
😳😳😳

دروغ میگم؟ 

اگه خاله هه بره همه جا جار بزنه فلانی اینو گفت چی

بر فرض خاله هه هم آدم خوبی باشه و بره واسطه هم بشه اگه پسره یا خونواده اش قبول نکردن چی

اصلا زشته خاله اش بره پیشنهاد بره با خودشون چی فکر میکنن نمیگن دختره مونده رو دستشون اومدن خواستگاری پسر ما

هیچ پسری ارزش اینو نداره که براش پیشقدم بشی چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد این فرهنگ ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه سم نبود عفونت بود

مثل اینکه تو این فرهنگ زندگی نمیکنین که اینطوری ادا در میارین برین با زبون خودتون به خونواده ی پسره پیشنهاد بدین عواقبش بهتون میفهمونه عفونت چیه

دلت گیره؟

اصلا ندیدم پسره رو 🗿 ولی میدونم اخلاقی مالی اینا اوکین‌. خیلی تو فکرم افتاده بگم به خالم حالا یه حرفی بپرونه شاید شد

• الذین آمنوا وعملوالصالحات!  یعنی‌دل‌پاک‌کافی‌نیست! •
دروغ میگم؟  اگه خاله هه بره همه جا جار بزنه فلانی اینو گفت چی بر فرض خاله هه هم آدم خوبی باشه ...

و فرهنگ غلطیه که امیدوارم از بین بره ..... امیدوارم یه روزی بشه که زن و مرد از هر لحاظ مساوی باشن....

بالاخره باید از یه جایی شروع کرد 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
دروغ میگم؟  اگه خاله هه بره همه جا جار بزنه فلانی اینو گفت چی بر فرض خاله هه هم آدم خوبی باشه ...

شناخت دارم از خالم میدونم جار نمیزنه 

عنوان بدی زدم نوشتم واسطه

میدونم فرهنگ ما نیست و کلا جالب نیست که برم خواستگاری

میخوام تو حرفاشون و اینا خیلی ملایم یه اشاره ای بشه کوتاه نه مستقیم و اینا از طرف من از طرف خاله ام

شناخت دارم از خالم میدونم جار نمیزنه  عنوان بدی زدم نوشتم واسطه میدونم فرهنگ ما نیست و کلا جا ...

نه از طرف من***

و فرهنگ غلطیه که امیدوارم از بین بره ..... امیدوارم یه روزی بشه که زن و مرد از هر لحاظ مساوی باشن... ...

حل شدن مشکلات فرهنگی پروسه ی زمانبر و پیچیده ای

ابدا نمیشه احساسی و از روی هیجان در همچین مواردی عمل کرد باید همه چی رو سنجید وگرنه الکی الکی داستان درست میشه

حل شدن مشکلات فرهنگی پروسه ی زمانبر و پیچیده ای ابدا نمیشه احساسی و از روی هیجان در همچین مواردی عم ...

فقط شجاعت میخواد .... آدمی که شجاع باشه و نترسه از هیچی ...از حرف مردم و.... هر تلاشی برای زندگیت که البته صدمه به کسی نزنه از نظر من قابل ستایشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

آره بگو چه اشکالی داره مگه!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اصلا ندیدم پسره رو 🗿 ولی میدونم اخلاقی مالی اینا اوکین‌. خیلی تو فکرم افتاده بگم به خالم حالا یه حر ...

ندیده میخوای زنش شی😅🤣

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁