2777
2789
من چند مورد عجیب رو دیدم که طرف رفته واسه نشکل خودش یا عزیزش دعا گرفته و به سرعت مشکلش حل شده ام ...

منم دیدم ولی میدونی چیه اینا شرک حساب میشه چون غیر از خدا یه نفر دیگ رو خواستن

بعد این دعانویسا با جن و شیاطین عهد و قرارداد میبندن شاید برات دعا بدن مشکلت حل بشه ولی بعد از یه مدت دیگ قراردادشون رو تمدید میکنن تا دوباره پیششون برگردی و یه دعای دیگ بگیری و همینطور کسب درآمد کنن

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اعتقاد نداشتم ولی خیلیا برام دعاگرفتن تاثیرشو دیدم حال خرابیام

طلسم شدنم

طلسم شدن شوهرم

همچی بهم ریخته بود

تااینکه کمی اعتقاد پیدا کردم این دعا نویسی ک رفتم با سوره یاسین و دعای فتحنامه و ایه الکرسی کار میکنه

تو دعاهاشم فقط اسم های خدا و سوره های قرانو مینویسه

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
عزیزم ی دعا بخوای خوب جواب بده هر چهل روز باید تمدید کنی

اره دقیقا 

من خداروشکر تا حالا سمتشون نرفتم و نخواهم رفت چون پای جن به خونه ی آدم باز میشه و رفته رفته بدبخت میکنه آدمو 

شاید از یه جایی مشکل آدم حل بشه ولی از اونطرف زندگی آدمو خراب میکنه

چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶♀️

عزیزم راستش مشکلم اینه بخدا مردم اینقدر نا مهربان شدم میترسم ازشون نظر بخوام   من دعا می خوام ا ...

به نظر من هیچی رو زوری نخواه 

منم از بچگی عاشق پسرخالم بودم وبه اسم هم بعدها چیزایی دیدم و شنیدم پشیمون شدم بماند که بعد سالها که ازدواج کردم فهمیدم دوسم داره ولی دیر بود الان که نگاه میکنم ی حکمتی بود که نشد شمام به زور نخواه اگه واقعا اون پسر دوست داشته باشه خودش پا پیش میذاره با ی بار جواب رد دادن نمیره که دیگه برنگرده

عزمزمه بیمار بود خاهرت؟

اره

شوهرش تو حموم کتکش زد از همون وقت به بعد به چشش رو صورت مردا حیوون زشت و ترسناک میدید

مخصوصا شوهرش 

ابجیم نمیتونس سرشو بلند کنه بهمون میگفت تو رو خدا نزارید  پیشم بیاد  از بابامم میترسید 

یه شب اوضاش بدجور بهم ریخت شبونه مامانمو بابام شوهرش بردن پیشه دعا نویس معروف 

بعد دعا ابجیم حالش خوب شد خداروشکر

الان فقط خوابشو میبینه اذیت میشه ولی قابل تحمله

منم دیدم ولی میدونی چیه اینا شرک حساب میشه چون غیر از خدا یه نفر دیگ رو خواستن بعد این دعانویسا با ...

دقیقا منم این کارو شرک میدونم و اصلا قبول ندارم

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.