2777
2789
عنوان

زایمان سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 22 پست

بجاش برا من انقد بی حسی قوی بود دهنم سرویس شد تا رف از تو ریکاوری بیرون نمیاوردنم بچمو بغل کنم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

وای چقد بد من فقط پامو یکم تکون دادم دیگ سریع بیهوش کردن 

درد حس کردی؟🥺🥺

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دختر عمه من  بدبخت وسط سزارین درد رو متوجه سد فقط جیغ میزد سریع بی هوشش کردن تازه قبلشم یه ...

این طفلی دیگه خدا میباس الان یه سند ویلا تو بهشت بنداز ه تو دامنش😕😑

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

عوارض جفتش  هم بیحسی هم بیهوشی  من کمرم انقد درد میکنه اونجایی ک امپول زده انگار هر دیقه دارن اونجارو امپول میزنن 

برای سلامتی توراهیام میشه ی صلوات بفرستید 😍 الهم صلی علی محمد وال محمد           

من تیغ و برش رو فهمیدم،حالت  استفراغ بهم دس داد،منو خوابوندن با گربه بچم بیدار شدم،گذاشتنس رو صورتم و بردنش

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "