2777
2789
عنوان

درد دل شدیدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 28 پست
چرا یه طرفه قضاوت میکنین

میگی دوست بودی همین خودش یعنی خیلی اعتقادات رو نداری از لحاظ دینی منظورم نیست کلا میگم برای خودت حدود مشخص نکردی باهاش زندگی کردی اصلا گذاشتی برای داشتنت تلاش کنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا شما فکر کن طرف شوهرشه  فرقشون ۴ تا آیه عربیه  داره میگه با طرف زندگی می‌کرده مثل ژن ...

همون چهارتا آیه عربی اسمشون می‌ره تو شناسنامه یه ذره مسئولیت میاره برا پسر حداقل پسر یه ذره تلاش می‌کنه برای همون

میگی دوست بودی همین خودش یعنی خیلی اعتقادات رو نداری از لحاظ دینی منظورم نیست کلا میگم برای خودت حدو ...

اگه منظورتون ازدواجه که پدر بررگم راضی نشد مادرمم با شوهرشه منم ترجیح دادم رامو جدا کنم

همون چهارتا آیه عربی اسمشون می‌ره تو شناسنامه یه ذره مسئولیت میاره برا پسر حداقل پسر یه ذره تلاش می‌ ...

والا تو سایت میبینم خیلیا اسمشون تو شناسنامه همه و هیچ تعهدی ندارن یه قسمت ماجرای ضمن اینکه زن بدبخت نمیتونه جدا هم بشه دیگه

والا تو سایت میبینم خیلیا اسمشون تو شناسنامه همه و هیچ تعهدی ندارن یه قسمت ماجرای ضمن اینکه زن بدبخت ...

در شرایط یکسان به نظرتون ازدواج بهتره یا سرویس دادن به یک مرد بدون هیچ تعهدی از سمت آقا؟ حداقل در ازدواج خانم می‌تونه تو خونه آقا بی قید و شرط بمونه اما اسی که از خونه آقا هم رونده شده

واقعا از اول که رفتی با اون آقا عقلت هیچ مخالفتی نکرد؟ راهنما که فقط پدر و مادر نیستن

ببین تا همین یه هفته پیش ایده ال ترین زندگیو داشتم 

ولی الان دیگه خستم حس میکنم از یه برج ۲۰ طبقه پرت شدم

در شرایط یکسان به نظرتون ازدواج بهتره یا سرویس دادن به یک مرد بدون هیچ تعهدی از سمت آقا؟ حداقل در از ...

نه عزیزم در ازدواج هم اگه طرف نخواد نمیشه بی قید و شرط موند تو خونش شک نکن 

والا اگه نظر منو بخوای به شخصه معتقدم یه خانوم باید کاملا استقلال مالی داشته باشه که محتاج مرد نشه اونوقت خیلی راحت تو رابطه بره و وقتی از همه نظر به نظرش اوکی بود ازدواج کنه

ببین تا همین یه هفته پیش ایده ال ترین زندگیو داشتم  ولی الان دیگه خستم حس میکنم از یه برج ۲۰ ط ...

خانمی من میدونم الان شکست خوردی نصیحت دردی رو دوا نمیکنه اما زندگی ایده آل روی آب به چه درد میخوره؟ آخه حس نکردی جای پات محکم نیست؟ الان به فکر خودت باش از گذشته هم توبه کن

نه عزیزم در ازدواج هم اگه طرف نخواد نمیشه بی قید و شرط موند تو خونش شک نکن  والا اگه نظر منو ب ...

حداقل قانون از خانم حمایت می‌کنه من با استقلال مالی موافقم ولی حتی اگه خانمی استقلال هم داشت نباید به وجودش چوب حراج بزنه به نام آشنایی و خیلی راحت بره تو رابطه چون این وسط فقط آقا لذت می‌بره و روح خانم فرسوده میشه چون خانم توانایی جا دادن افراد زیادی رو به عنوان شریک تو زندگی نداره و این جزیی از فطرتشه چون محبت داره