2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم😕

990 بازدید | 48 پست

سلام

خانما میشه بیاید بگید چیکار کنم

یدونه خاهرشوهر دارم ۱۶سالشه رل داره ی هفته پیش رفته بود سر قرار شوهرم اینا فهمیدن پدرش کتکش زده بود ولی نفهمیدن با پسر بوده فک کردن پسره ک زنگ زده مزاحمشه شوهرم دعوا کرده بود در حد قمه کشی ب زور نگهش داشتم وگرنه یا خدایی نکرده همسرم میمرد یا اون پسره

الان دوباره با اون حرف میزنه ب گه کاریاش ادامه میده مادرم نداره فقط ب من اعتماد داره حرف دلش رو میگ ولی میگم کارت درست نیس گوش نمیده همه جوره کنارشم ولی اگ بفهمن بخدا زندگیم داغون میشه یا شوهرم میمیره یا میره گوشه زندان چیکار کنم ب شوهرم بگم جمعش کنه یا چیکار کنم

تا چیزی نشده که بندازن گردنت به نظرم یواشکی به همسرت بگو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تا چیزی نشده که بندازن گردنت به نظرم یواشکی به همسرت بگو

میترسم دعوای بزرگی بشه از ی طرف میگم گناه داره بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم میگم ب خاهر بزرگش بگم باز میفهمه من گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم دعوای بزرگی بشه از ی طرف میگم گناه داره بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم میگم ب خاهر بزرگش بگم باز ...

یه جوری سوسکی بگو که کسی نفهمه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نگو گوه کاریاش گناه داره بچه ست هورموناش قاطی کرده بی محبتی دیده تو سن بدیه آیندشو خراب نکنین باهاش حرف بزن 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

وقتی میگی بهت اعتماد داره حق نداری بگی به گوه کاریاش داره ادامه میده حداقل یکم ادب داشته باش درست نیست وقتی کسی بت اعتماد میکنه بیای اینجوری بگی اره قبول دارم کارش اشتباس ولی توام یکم مودب باش

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
نگو گوه کاریاش گناه داره بچه ست هورموناش قاطی کرده بی محبتی دیده تو سن بدیه آیندشو خراب نکنین باهاش ...

بخدا حرف میزنم درک نمیکنه میدونم گناه داره برا همون نمیدونم چیکار کنم همون دیگ اینجوری آیندش بد میشه

بخدا حرف میزنم درک نمیکنه میدونم گناه داره برا همون نمیدونم چیکار کنم همون دیگ اینجوری آیندش بد میشه

ببرش مشاوره لطفا

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

وقتی میگی بهت اعتماد داره حق نداری بگی به گوه کاریاش داره ادامه میده حداقل یکم ادب داشته باش درست نی ...

بخدا میترسم اکانت مخفی داشت شوهرم فهمید پاکش کرد سر اون ی دعوا کشیدم بعد رف سر قرار باز دعوا بخدا کتک خوردم نزاشتم بره وگرنه اگ میرفت یا میمرد یا میکشت الان دوباره اکانت دیگ پیدا کرده این گروه اون گروه این پسر اون پسر رلشم ک دیگ چی بگم بخدا دیگ اعصابم خورد شده شوهرم از جای دیگ بفهمه برا منم بی اعتماد میشه

بخدا میترسم اکانت مخفی داشت شوهرم فهمید پاکش کرد سر اون ی دعوا کشیدم بعد رف سر قرار باز دعوا بخدا کت ...

بهتره شما خودتون رو بکشید کنار حداقل اگه کسی فهمید شما خورید نشید

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
وقتی میگی بهت اعتماد داره حق نداری بگی به گوه کاریاش داره ادامه میده حداقل یکم ادب داشته باش درست نی ...

الان یک ساعته خونه ماست داره حرف میزنه با گوشی اونروز خودشم دید ک تو خونمون چه جنگی بود دید کتک خوردم ولی باز نمیفهمه الان شوهرم بیاد بشنوه خیلی بد میشه از حرص دارم خفه میشم نمیدونم چی بگم