2777
2789
عنوان

دل تنگ تو ام عشق مهربونم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت خوشه ها. اونی که بخواد میفهمه اونی که نخواد  .......

باشه 

چرا میزنی  

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا 

آخه این بیماری درمون داره چرا تو حالا خودتو نابود میکنی تو الان باید به اون روحیه بدی قوت قلب بدی بعدش این بیماری با دارو کنترل میشه دختر عمه من با دوتا بچه همین بیماری داره تقریباً به همه کاراش هم میرسه دانشگاه می‌ره گردش می‌ره هزار تا کارهای دیگه 

آخه این بیماری درمون داره چرا تو حالا خودتو نابود میکنی تو الان باید به اون روحیه بدی قوت قلب بدی بع ...

بخدا من میخوام بهش روحیه میدم باهاش حرف میزم ۲۴ ساعته قربون صدقش میرم ولی پسم میزنه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
لازم شد باشه👊💪🔪

الله اکبر من فقط یه تعارف زدم

چه زیبا گفت احمد شاملو به آیدا،،،خدای کوچک من .              دوستت دارم سرزمینم و فدای هموطنانم میشم در هر کجای جهان هستی منتظرم آیدا 
2790
2778
2791
2779
2792