2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست
پیشنهادم اینه ژل لب و بار اول در حد یک سی سی بزنی  .. بعد مثلا نیم سی سی یا اگه لازم بود یک سی ...

من لبهام خوبه فقط فاصله بین لب بینیم ۲سانت با ژل که کم نمیشه میشه اگر بخوای عکس میزارم از لبم

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من لبهام خوبه فقط فاصله بین لب بینیم ۲سانت با ژل که کم نمیشه میشه اگر بخوای عکس میزارم از لبم

آره با ژل لب میشه فاصله لب و بینی رو کم کنی منم یکم فاصله لب و بینیم بعد عمل زیاد شده بود الان خوب شده 

ولی به نظرم تو دو مرحله مثلا زل بزن که طبیعی بشه 

گاهی پزشکا میگن حجم زیادی بزن 

مثلا من یه بار گفتم نیم سی سی میخوام پزشک خندید .. گفت نیم سی سی جیزی نمیشه که  ولی اخرش گفت قشنگ شده  

میدونی بعصی پزشکا چون خیلی تو این کار هستن خیلی اغراق شده دوست دارن .. و طبیعی انگار تعییرات به چشمشون نمیاد 

آره با ژل لب میشه فاصله لب و بینی رو کم کنی منم یکم فاصله لب و بینیم بعد عمل زیاد شده بود الان خوب ش ...

مرسی از راهنمایت گلم⚘

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

[QUOTE=] بنظرت چند سی سی بزنم میخوام روسی شه اصلانم نمیخوام خیلی بزرگ شه [/QUOTE]

به نظرم بار اول بیشتر از یک سی سی نزن 

هم قسمت خط لب هم  خود بافت لبت و بگو ژل بزنن بعصی دکترا بیشتر خط لب رو میزنن پشت لب حجیم میشه که زشت میشه بعضی دکترا متناسب هم بافت لب و میزنن هم خط خنده 

به نطرم چون لب بالات نازکه بهتره تو سه ۴ مرحله بهش حجم بدی 

اگر مدل روسی برات بزنند لب از داخل برمیگرده به سمت بالا و اون فاصله رو کم میکنه