2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله واسه من روشن شده

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

من ۶ جلسه رفتم الان خیلی خوبه کم‌ در میاد کم مو شد .ولی ادامه ندادم دیگه 

یه سوال ☝🏻

می خوام انجام بدم

مسئولش گفت ۶ تا ۸ جلسه ، بعدش دوره ی شاته

دوره ی شات یعنی چی ؟

بعد ۸ جلسه تا چند مدت پوست دیگه رویش مو نداره و نمی خواد لیزر بری ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

یه سوال ☝🏻 می خوام انجام بدم مسئولش گفت ۶ تا ۸ جلسه ، بعدش دوره ی شاته دوره ی شات یعنی چی ؟ بعد ...

۸ جلسه پشت سر هم هر ماه میری نتیحه میده بعد میری تو شارژ میشه ۳ ماه یبار 

من اون موقع میرفتم کم مو بودم خوب بود ولی ادامه ندادم

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
۸ جلسه پشت سر هم هر ماه میری نتیحه میده بعد میری تو شارژ میشه ۳ ماه یبار  من اون موقع میرفتم ک ...

این ( ۳ ماه یه بار ) رو تا کی باید ادامه بدیم ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻