2777
2789

من 33 ازدواج کردم الان 35 سالمه هنوز برنامه ای برای بچه دار شدن نداریم

به نظرم تفاوت سنی با بچه مهمه ولی مهمتر از همه آمادگی روحی زوجین و پذیرش یک عضو جدید به خانواده هست

الان بطور کلی دعوت یک آدم جدید به این دنیا انتخاب سختیه و باید خیلی روش فکر بشه

اما قدیما خانومه  مثلا ۴۵ سالش بود بی تعارف بچه دهمشو حامله بود،ازین حرفا هم نبود،همه بچه ها هم ...

من نمیدونم..

ولی خاله من 38 باردار شد همش زیر نظر دکتر بود میگفتن که بالای 35 خطرناکه کلا

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا چه هر سنی باید زیر نظر پزشک باشی 

الان سرچ کذدم خداشکر گفتم درست اومد ..احتمال بروز ناهنجاری‌های کروموزومی، مانند سندرم داون : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D8%A7%D9%86، در نوزادی که مادرش سن بالاتری دارد، بیشتر است.

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اما قدیما خانومه  مثلا ۴۵ سالش بود بی تعارف بچه دهمشو حامله بود،ازین حرفا هم نبود،همه بچه ها هم ...

آره والا

مادربزرگ خدابیامرز من خاله ی کوچیکم رو 42 سالگی به دنیا آورد بعد از 7 تا بچه 

خاله م باهوش و سر و زبون دار و سالم 

تازه اونایی که دیر ازدواج میکنن حداکثر سن باروریشون از کسی که مثلا 20 سالگی ازدواج میکنه بالاتره 

به عشق مردن زندگی میکنم

از نظر علمی بالای 35 نباید باردار بشن از نظر ارثی احتمال داشتن اوتیسم و.. زیاده

کی گفته؟

اون مال قدیم بوده ماشالا همه بچه ها هم سالم هستند .ازمایش قبل بارداری مهمه فقط

الان بیشتر دخترا بالای 35 ازدواج میکنند ولی فوری بزار بچه داری بشی ازمایشهای قبل بارداری هم برو انجام بده به امید خدا

عزیزم میگن بالاس

شما چیکار به حرف مردم داری هالیوودیا رو ببین هیلاری سوانک تازه تو 49 سالگی دوقلو باردار شد یا جنیفر بچه هاشو چهل سالگی به دنیا اورد!.راه دور نخوایم بریم مامان بزرگ من تو چهل سالگی داییمو به دنیا اورد!الان انقدرهمه به خودشون میرسن که چهل اول جوونیه