2777
2789
عنوان

هیچی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیب زمینی سرخ کرده با نون، حبوبات، یعنی هیچیه هیچی نیست؟ اگه نیست بچه هارو ببر خونه مادر یا جایی، نم ...

تنها چیزی ک هست سیب زمینی و پیاز 

ک دخترمم سیب زمینی آبپز نمیخوره تو شهر غریبم مامانم اینا خیلی ازم فاضله دارن

کاش بچه نیارین..

بخون نوشته ورشکست شدیم

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیلی دلم شکست😔 شوهرم وضع مالی خیلی خوبی داشت ورشکست کرده افسردگی شدید گرفته کار نیست سرمایه ای ندا ...

این همه دکتر تو مراکز دولتی هستن این همون ادمه ک ذهنش تونسته پولدارش کنه پس ببر دکتر افسردگی رفع کن تا دوباره خودشو بالا بکشه

من منطقی و احساسی حرف زدم ولی تو فقط احساسی! من حقیقتو گفتم..چیزی جز حقیقت نبود!وقتی پول ندارن بچه ...

دارم دیوانه میشم....میفهمی بچه داره الان؟ چیکارکنه؟ بکنه دوباره تو شکمش؟

لطفا سکوت کنین ...چیز بدی نیست بقیه هم نمیگن لاله.

شما با حماقت حرف زدی... اسمشو نه منطقی بزار نه احساسی

عزیزم سیب زمینی رو آب پز کن بعد یکم پیاز سرخ کن زردچوبه و نمک بزن بهش بعد اینکه سیب زمینی پخت له کن قاطی کن یکم رو گاز تفت بده اگه نعنا هم داشتین اضافه کن خوشمزه میشه 

یا سیب زمینی رو کوکو کن غصه نخور خدابزرگه 

❤🤍❤
بخون نوشته ورشکست شدیم

بنده فقط دیدم ک گفته لعنت ب شوهر بیکار..بمیرم برا بچم ک باعث شدم این بچه بیاد‌‌..برای همین اونطور جواب دادم.بعدش توضیح دادن ک من دقت نکردم چون اصل اون موضوعی بود ک نوشتن..

تنها چیزی ک داریم سیب زمینی و نون  سیب زمینی آبپز هم نمیخوره 😔

سیب زمینی رو آبپز کن، بعد پیاز داغ درس کن و کمی رب و نمک و زردچوبه بزاچن بعد سیب زمینی رو رنده کن یا لهش کن بریز تو پیاز داغ خوب همش بزن، اسم غذا دوپیازهذهست، خوشمزه میشه، پسر من خیلی دوست داره بهم میگه ماما سیب زمینی قرمز برام درس کن

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
دارم دیوانه میشم....میفهمی بچه داره الان؟ چیکارکنه؟ بکنه دوباره تو شکمش؟ لطفا سکوت کنین ...چیز بدی ...

داری دیوونه میشی؟هعی عزیزم اروم باش!

اگه ورشکست نشده بود من بازم حرفم همون بود گلم!

این رو باید گفت تا بقیه بدونن و بچه نیارن با این شرایط البته شرایط ایشون خوب بوده بنده خوب نخوندم بعدش گفتن ورشکست شده!

من منطقی و احساسی حرف زدم ولی تو فقط احساسی! من حقیقتو گفتم..چیزی جز حقیقت نبود!وقتی پول ندارن بچه ...

چرخ وفلک بالاوپایین زیادداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖